Horoscop, duminică, 7 octombrie, 2018

Crişan Andreescu / 06 oct 2018 / 20:36 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Horoscop. Viaţa Leilor e o continuă şlefuire a unui cristal care sunt  chiar aceștia, dar niciodată nu trebuie să se  mulţumească cu cât au făcut deja. Poate nu întotdeauna prietenii sau familia sunt şi cei care îi înţeleg pe Gemeni cel mai bine, dar nu trebuie să pună la suflet eventualele lor judecăţi nedrepte.

Horoscop, 7 octombrie 2018, BERBEC

Ai sperat anumite gesturi de afecţiune de la cel drag, dar acesta nu prea ştie să-ţi ofere ce aştepţi de la el. Pentru că uită să-ţi dea un telefon sau să îţi aducă o floare, ai tendinţa de a-i pune la index toate micile gafele de acest fel din ultima vreme.

Nu te pripi să-i arunci în cârcă vini de care nici măcar nu e conştient, pentru că e posibil ca tu să nu fii receptiv la forma în care îşi exprimă el sentimentele, nefiind cele pe care le aşteptai, dar sunt cele de care e el capabil, şi tot e ceva!

Horoscop, 7 octombrie 2018, TAUR

Uneori, e nevoie să purifici spaţiul în care trăieşti, să dai afară ceea ce nu-ţi face bine, să te debarasezi de balastul care te înconjoară. Acordă atenţie locului în care te afli şi aruncă pe fereastră tot ce nu-ţi mai face bine, tot ce-ţi blochează fericirea, tot ce-ţi creează o senzaţie de disconfort, ca şi cum ai fi captiv într-o lume impură.

E un moment excelent de eliberare de lucruri, de oameni, de emoţii care nu îţi fac bine, deci fă acest gest fără nici un fel de regret. Nu te lega de nimic, mai ales dacă acel lucru chiar nu-ţi inspiră bucurie şi pace, ca atare, dacă în casa, în inima sau în viaţa ta există un gunoi, dă-l afară pur şi simplu. Creează un spaţiu nou de evoluţie, ca şi cum chiar tu eşti altul!

Horoscop, 7 octombrie 2018, GEMENI

Poate nu întotdeauna prietenii sau familia sunt şi cei care te înţeleg cel mai bine, dar nu pune la suflet eventualele lor judecăţi nedrepte. Undeva, poate au şi ei dreptate, dar cel mai mult te doare că nu vor să-ţi cunoască sufletul în profunzime, ci se opresc ce se vede la suprafaţă.

Nu pretinde mai mult nici măcar de la cei care spun că te iubesc, pentru că fiecare, în fond, e cu propriile sale probleme pe suflet. Te descurci mai bine de unul singur, depăşeşti mai bine orice impas doar prin propria ta voinţă, deci nu aştepta miracole de la cei din jur, pentru că nu ei sunt sursa fericirii tale.

Tot ce vrei vine doar din tine, deci nu-ţi oglindi visele în ceilalţi, ca să nu ai parte de decepţii. Tu le poţi împlini, nu ei!

Horoscop, 7 octombrie 2018, RAC

Trebuie să dai startul unei acţiuni noi, dar ai mai multe direcţii de mers şi nu ştii care e mai bună pentru tine. Intuiţia ta nu greşeşte niciodată, ca atare trebuie să-ţi asculţi cu atenţie vocea interioară care te împinge doar spre una din alternativele oferite.

Dă-i curs celei spre care îţi dă ghes inima, pentru că se va dovedi a fi alegerea corectă. Emoţia momentului este mare, pentru că, atât timp cât nu ai şi o garanţie certă pe care să te bazezi, pare doar o senzaţie dincolo de raţiune.

Horoscop, 7 octombrie 2018, LEU

Viaţa ta e o continuă şlefuire a unui cristal care eşti chiar tu, dar niciodată nu trebuie să te mulţumeşti cu cât ai făcut deja. Poţi deveni şi mai mult, procesul de perfecţionare la care te supui sau eşti supus trebuie să continue, şi să descoperi la tine însuşi alte şi alte faţete, ca ale unui briliant care, prin prelucrare continuă de calitate îşi arată minunatele străluciri şi sclipiri.

Decizia pe care o iei acum are toate şansele să te transforme într-un diamant preţios, deci ţine-te de alegerea făcută prin voinţă proprie. Eşti pe drumul cel mai minunat de formare a omului care poţi să devii, dar acest drum implică o fină lucrare de giuvaergiu!

Horoscop, 7 octombrie 2018, FECIOARĂ

Banii iau sensuri foarte constructive, pentru că orice sumă pe care o administrezi, este folosită cu cap, ba chiar poţi obţine şi ceva profit de pe urma lor. Te pricepi la afaceri, la manevrarea sumelor mai mari de bani, şi deciziile cu iz financiar pe care le iei astăzi te satisfac pe deplin. Parcă le aşezi pe toate acolo unde trebuie, fie că e vorba de cheltuieli mari, de investiţii masive sau de primirea anumitor drepturi băneşti.

Apreciezi lucrurile clare, bine definite, cifrele exacte şi documentele care însoţesc orice acţiune, iar stabilitatea aceasta materială are şi efecte asupra tonusului tău. Când banii sunt pe teren sigur, şi tu eşti mai sigur pe tine!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27