HOROSCOP, duminică, 5 februarie 2017

Berbec 

Calmul si banalul acestei zile sunt exact ceea ce iti doreai cel mai mult intr-o astfel de zi. Pentru ca nu apare nimic care sa te scoata din ale tale, te poti concentra eficient la activitati personale de care nu ai avut timp pana acum. Le-ai amanat, din lipsa de timp, dar azi te poti ocupa cu succes de restante neimportante, dar care isi cer si ele dreptul sa fie aduse la zi. Faci ordine prin sertare, triezi obiectele care nu-ti sunt utile, treci in revista hartogaraia si corespondenta, activitati marunte perfecte pentru o duminica fara un program special.

Taur 

Din trecut iti tragi energia pentru evenimentele actuale, pentru ca altadata ai facut fata cu brio unei provocari similare si ajunge doar sa repeti reteta succesului de odinioara ca sa ajungi din nou la aceleasi reusite. Mai sunt inca aspecte de demult pe care lumea nu le stie, deci trebuie sa faci un pas in fata si sa povestesti cu ce te lauzi. Nimeni nu va considera lauda de sine ca un defect, pentru ca tot ceea ce povestesti azi cu atata entuziasm face parte din trecutul tau si de unde sa afle lumea ce ai facut daca nu de la tine?

Gemeni 

Nu le poti avea intotdeauna pe toate asa cum visezi, ci mai dai piept si cu realitati dureroase. Azi are loc un eveniment in care ti-ai pus mari sperante, inima ta batea mai tare numai cand te gandeai ce se va intampla, dar din pacate asteptarile tale sunt zadarnice. Nu se petrece conform viselor tale, ci aluneci de sus, din vis direct intr-o realitate care nu-ti convine. Nimeni nu este scutit de tristete, de dezamagiri si de suferinte, iar azi se pare ca tu esti cel care trebuie sa le treaca in revista si pe acestea.

Rac

Dragostea nu e doar un joc frumos, ci si o constructie serioasa in doi. Daca nu vezi de la cel drag mai multa implicare si dorinta de a cladi ceva serios impreuna, incepi sa te indoiesti de intentiile sale. Nu de vorbe dulci si declaratii ai nevoie tu acum, ci de angajamente solide care sa-ti garanteze faptul ca puteti merge umar la umar o viata. Prin ceea ce face cel drag pentru tine, prin faptele sale, poti descoperi concret ce vrea de la viitor, de aceea trebuie sa fii atent la ce face, nu la ce spune!

Leu 

Nu te juca prea mult cu sansele care ti se ofera, pentru ca spiritul usuratic ce te copleseste acum te poate face sa ratezi ocazii rare! A doua oara nu ti se vor oferi ca atare trebuie sa te concentrezi serios la tot ce apare la orizont de unde nici nu te astepti. Ai tendinta de a glumi pe seama norocului care iese in cale, ori pentru ca nu crezi ca e posibil ca tocmai tu sa ai parte de asa ceva, ori pentru ca ai impresia ca e doar o incercare. E pentru tine, nu te mai codi, deci pune mana pe el imediat ce apare!

Fecioara

Nimic interesant in program astazi, ca atare poti profita de o zi libera pentru a lenevi in voie pe langa casa. Ori esti foarte obosit si nu gasesti in tine forta de a face nimic care sa te solicite fizic, ori esti foarte plictisit si nu gasesti nimic deosebit de facut, deci ziua pare a fi complet pierduta pe lucruri banale, marunte, neimportante pentru o fire creativa ca tine. Esti influentat poate de cineva din anturaj care prefera comoditatea duminicala decat orice activitate, oricat de mica, ce ar mai putea anima un pic atmosfera.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel