Horoscop, duminică, 5 august, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Ziua începe pentru Săgetători într-o manieră care nu prea îi  bucură deloc, dar orele următoare se anunță mult mai bune și pot să se odihnească. Pentru Balanțe, să-și pregătească cu atenție vacanța, să-și verifice de mai multe ori actele, precum și lucrurile pe care le iau cu ei.

Balanță

Pregătește-ți cu atenție vacanța și verifică de mai multe ori actele, precum și lucrurile pe care le iei cu tine. S-ar putea să uiți niște obiecte esențiale pentru o vacanță reușită. Numărul norocos al zilei este 2.

Scorpion

Fii precaut dacă pleci într-o călătorie și ai grijă la drum, pentru a evita un accident. Nu te grăbi să ajungi acasă, pentru că siguranța este mult mai importantă. Numărul norocos al zilei este 5.

Săgetător

Chiar dacă ziua începe într-o manieră care nu te bucură deloc, orele următoare se anunță mult mai bune și poți să te odihnești, să ieși în oraș sau să stai cu persoanele dragi. Numărul norocos al zilei este 6.

Capricorn

O ieșire în oraș este ocazia perfectă pentru a-ți arăta șarmul și pentru a cunoaște pe cineva. Ai toate șansele să cucerești o persoană care te va atrage ca un magnet. Numărul norocos al zilei este 12.

Vărsător

Ai niște pretenții astăzi care s-ar putea să nu fie pe placul celorlați. Fii mai calm și nu mai cere lucruri care nu pot fi posibile, căci riști să creezi conflicte. Numărul norocos al zilei este 7.

Pești

Nu mai aștepta ajutorul din partea unor persoane și învață să te descurci singur, pentru că astfel îți vei dovedi ție că te descurci foarte bine atunci când îți pui ceva în minte, Numărul norocos al zilei este 3.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel