Horoscop, duminică, 4 noiembrie, 2018

Horoscop. Racii au mari rezerve dacă să își exprime părerea în anturajul în care se află acum sau să mai aştepte. Fecioarele sunt într-un moment decisiv, gata să spună lumii ce au ales, dar înainte de a-și exprima punctul final de vedere, trebuoe să se  asigure că au analizat situaţia corect, pe toate feţele.

Horoscop, 4 noiembrie 2018, BERBEC

Veştile care ajung azi la urechile tale nu sunt prea bune, dar, dacă te-ai preface că nici nu le-ai auzit, ai putea trece mai uşor peste efectele lor negative. Afli lucruri triste despre prieteni care suferă, care trec prin momente dificile în cuplu, despre eşecuri profesionale.

Deşi nu sunt ale tale, personal, nu poţi rămâne de piatră fără să reacţionezi cumva la tot ce auzi, dar încearcă să nu te încarci de aceste energii negative. Nu-i poţi ajuta, nu poţi prelua pe umerii tăi ceea ce îi chinuie pe alţii, deci tot ce poţi face e să rămâi detaşat şi să accepţi că... aşa e viaţa!

Horoscop, 4 noiembrie 2018, TAUR

De departe vin azi cele mai frumoase veşti şi cele mai utile informaţii, ca atare îndreaptă-ţi atenţia spre alte localităţi sau ţări străine, spre cunoştinţele tale de la distanţă, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele. Nu te preocupa de lucrurile mărunte din jurul tău, ci priveşte dincolo de graniţele lumii în care trăieşti.

Dacă pleci la drum, va fi o călătorie de succes, de parcă toate vor merge strună de la plecare până la sosire. Orice ieşire din casă poate fi de bun augur, deci nu sta în acelaşi loc: schimbă un pic traseul tău obişnuit, pentru că pot apărea surprize plăcute.

Horoscop, 4 noiembrie 2018, GEMENI

Este o zi a emoţiilor extreme, căci poţi trece de la fericire la disperare într-o clipă. Sau invers: acum eşti jos, lipsit de orice speranţă, şi apare ca din senin un miracol care te propulsează direct în vârf. Nu privi lucrurile ca şi cum nu mai pot fi modificate, pentru că surprize pot apărea oricând şi te poţi trezi în faţa unei masive răsturnări de situaţie.

Nici fericirea nu rămâne veşnică, nici suferinţa nu ţine la nesfârşit, ca atare trebuie să fii conştient că poţi cunoaşte ambele feţe ale medaliei în aceeaşi zi: şi sus, şi jos, dar aşa e viaţa: un montagne russe continuu!

Horoscop, 4 noiembrie 2018, RAC

Ai mari rezerve dacă să îţi exprimi părerea în anturajul în care te afli acum sau să mai aştepţi. Eşti un pic intimidat de prezenţa unei persoane care nu are asupra ta o influenţă prea bună. Preferi să stai cuminte în banca ta, nevăzut de nimeni, decât să atragi asupra ta vreun val de critici.

Poate că da, ar fi mai bine să aştepţi un moment mai favorabil pentru a te evidenţia, deoarece, acum, cei care stau cu ochii pe tine nu sunt în cele mai bune toane şi ţi-ar adresa cuvinte pe care nu le meriţi. Fă tot posibilul să nu te remarci azi în ochii celor nervoşi de care depinde cumva rezolvarea problemelor care te frământă, pentru că refuzul lor ar veni foarte repede.

Horoscop, 4 noiembrie 2018, LEU

Priveşte cu mai mult curaj spre trecut, pentru că deţii experienţa necesară pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de opinia ta cu privire la rezolvarea unei probleme, iar tu ai trecut deja prin ceva similar şi ai şti să-i oferi instrucţiunile cele mai preţioase.

Umblă în sipetul de amintiri, scoate la lumină experienţe de viaţă ce pot fi acum altuia de folos şi împărtăşeşte cu încredere din tot ce ai trăit pe pielea ta. Altul nu ar mai pierde timpul cu experimente când tu ai trecut deja prin asta şi ai şti ce este de făcut. Oferă din ceea ce ştii celor care au nevoie de tine ca profesor!

Horoscop, 4 noiembrie 2018, FECIOARĂ

Eşti într-un moment decisiv, gata să spui lumii ce ai ales, dar înainte de a-ţi exprima punctul final de vedere, asigură-te că ai analizat situaţia corect, pe toate feţele. O discuţie cu mai multe persoane ţi-ar putea oferi şi alte perspective asupra situaţiei în cauză, deci nu ezita să ceri opinii.

Chiar dacă unele sunt contradictorii, chiar dacă sună complet altfel decât ai fi dorit să auzi, e de preferat să primeşti şi alte informaţii din afară, pentru a le putea folosi în beneficiul tău. Discută cu oamenii, oricât de diferiţi par, pentru că în situaţia de faţă chiar ai nevoie de păreri atât de variate, care pot crea o imagine de ansamblu corectă. Pune întrebări, căci vei primi şi răspunsuri!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel