HOROSCOP, duminică, 4 martie 2018

Berbec

Bucura-te si de cele mai marunte lucruri frumoase care iti ies azi in cale. Nu astepta evenimente iesite din comun, spectaculoase, stralucitoare, pentru ca bucuria poate veni si din maruntisuri.

Comporta-te ca un copil care descopera in jurul lui atat de multe lucruri minore, dar atat de frumoase care il fac sa se simta bine.

Joaca-te cu un dram de inocenta, nu pune la suflet nimic ci descopera ceea ce, ca om mare, nu ai timp sa observi: o pisicuta la geam, o floare aparuta pe un strat, un nor de forma ciudata pe cer. Ai sa vezi ca astfel de atitudine, usor infantila, dar relaxata, te bine dispune imediat!

Taur

ra ceea ce ai ei de oferit. Nu asteapta nimic in schimb, si ar fi bine sa te comporti si tu ca si ei, cu aceeasi deschidere, cu aceeasi inocenta, cu aceeasi bucurie de a darui.

Nu oferi nimic sperand recunostinta sau cine stie ce recompense, candva, pentru ca gestul tau de generozitate nu merita cantarit in acest mod: ce obtin sau ce-mi dai daca-ti dau?

Nu e o investitie aici, e o oferta altruista, care nu cere absolut nimic inapoi.

Ti-ar ajunge doar zambetul celui care primeste gestul tau, linistea de pe chipul lui, eventual si problema sa rezolvata, deci dedica-te cu inima deschisa. Da, gratis, pro bono!

Gemeni

Nu toate visele se implinesc, dar nici sa aluneci pe panta pesimismul nu e bine!

Revino-ti cat mai repede din esecul suferit si accepta ideea ca nu era un vis realizabil, nu era pentru tine, era doar o utopie, o iluzie care nu ar fi facut altceva decat sa-ti consume timpul si resursele, fara a ajunge acolo unde doreai.

Uneori e mai bine sa te trezesti repede la realitate, asa cum se intampla azi, pentru ca asa nu vei mai irosi inutil energia, ci ai putea sa o canalizezi deja spre alta directie.

Accepta faptul ca era un vis intangibil, si lasa totul in urma, iar dupa ce te vei detasa de senzatia de gol ramas in suflet, vei putea sa-ti canalizezi energia spre alt tel, mult mai bun!

Rac

Nu-i picta pe cei din fata ta in alte culori decat merita, pentru ca a privi realist relatiile in care esti implicat te ajuta sa le dezvolti pe terenul potrivit.

A idolatriza pe un om banal sau a reduce la zero pe un geniu nu par a fi cele mai corecte moduri de a privi pe cel din fata ta, ca atare cunoaste-l mai bine inainte de a-l caracteriza si eticheta.

Azi ai putea fi tentat sa-l privesti prin niste ochelari care ii schimba acestuia culoarea, deci da jos ochelarii si vezi cu ochii tai, asa cum e el cu adevarat. Nimeni nu e perfect, tot asa cum nimeni nu e demn de critica pe nedrept, deci fii just in aprecieri.

Leu

Ai un mare plan in minte, dar ceva te retine sa-i dai startul acum, de parca simti ca nu ar fi momentul cel mai potrivit.

Poate e bine sa mai lasi un pic lucrurile sa se sedimenteze inainte de a le porni, pentru ca acum, sub imperiul emotiei sau al entuziasmului de la inceput, ai putea scapa ceva din vedere ce va aparea mai tarziu la lumina.

Pastreaza acest tonus viu cat mai mult timp posibil, dar totusi mai asteapta cateva zile.

Daca nu se va ivi nimic care sa-ti schimbe planurile de acum, vei putea sa pornesti la drum cu acelasi chef, dar cateva zile de asteptare nu strica. Iti mai trece nerabdarea care poate genera erori din prea mare graba!

Fecioară

Nu porni ziua cu nu in brate, dimpotriva, incearca azi sa eviti acest cuvant, sa transpui fiecare fraza intr-o afirmatie, fugind de orice tip de negatie.

Ai sa vezi ca se rearanjeaza totul in viata ta daca ocolesti negatiile in tot ce ai de spus si cladesti noi planuri intr-o nota pozitiva.

Priveste spre viitor ca la o scoala a vietii la care urmeaza sa afli o multime de pilde importante, vei primi raspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit pana in acest moment, tocmai de aceea trebuie sa iei startul cu mintea limpede, cu inima incarcata de tot ce e mai frumos si cu dorinta imensa de a deveni mai bun.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel