HOROSCOP, duminică, 31 iulie 2016

Berbec
Nu te vei înţelege prea bine cu căldura azi. Deşi de obicei adori temperaturile ridicate, azi nici măcar tu nu mai suporţi canicula. Motiv pentru care vei sta închisă în casă, visând la zilele reci ale iernii, şi îţi vei rata cu totul ultima zi de weekend. 

Taur

Cheia către o relație liniștită este echilibrul. Amintește-ți astăzi, când vei simți nevoia să îi reproșezi partenerului tău anumite greșeli, de această regulă. Și tu ai greșit față de el, însă scoți în evidență mai mult ceea ce a făcut el. 

Gemeni

Deşi nu vei fi neapărat favorita astrelor azi, faptul că întâmpini orice provocare cu zâmbetul pe buze îţi va demonstra mai mult ca niciodată cât de importantă este dispoziţia în ceea ce ţi se întâmplă. Vei fi o sursă continuă de veselie şi pentru cei din jur, care găsesc în tine alinarea pentru problemele lor.

Rac

Azi te simţi animată de o hotărâre şi de un curaj care nu îţi sunt caracteristice în mod normal. Cu toate acestea, îţi lipsesc provocările, pentru că te aşteaptă o zi uşoară, plăcută, în care nimic nu se pune în calea ta, oferindu-ţi ocazia de a străluci. Încearcă să îţi păstrezi această atitudine şi pentru ziua de luni.

Leu

Te aşteaptă o zi cu suişuri şi coborâşuri! Ai parte de momente plăcute alături de iubitul tău, dar vei afla şi o veste proastă la care nu te aşteptai şi care îţi distruge o parte din echilibru. Vei trece uşor însă peste aceste dificultăţi, mai ales că iubitul e lângă tine.

Fecioară

Vei avea azi impresia că norii negri s-au adunat doar asupra casei tale. Şi tu şi familia ta treceţi prin nişte momente dificile, din cauza unor probleme de sănătate. Cu toate acestea, nu este cazul să vă faceţi probleme, pentru că totul este trecător, iar soarele va începe curând să strălucească.

Balanță

Azi îţi vei descoperi puterile ascunse! Cineva apropiat ţie trece printr-o situaţie delicată şi îţi cere ajutorul, iar tu i-l oferi din toată inima. Nu numai că vei pune punct necazurilor sale, dar vei realiza şi că eşti mult mai puternică decât credeai! 

Scorpion

Ziua este plină de perspective, te anunţă astrele. Nu trebuie decât să ai curaj pentru a gusta din viaţă! Te aşteaptă aventuri palpitante, bucurie şi câteva momente de tristeţe, dar azi vei trăi la cote maxime, aşa cum nu ai mai făcut-o de ceva vreme, iar la finalul zilei vei avea ce povesti.

Săgetător

Vei lumina prin prezenţa ta viaţa existenţa celor din jur azi. Ai o atitudine pozitivă şi eşti percepută ca o rază de soare de prietenii care nu au o dispoziţie prea bună. Vei face o impresie plăcută şi asupra unei persoane pe care o cunoşti pentru prima oară şi care poate deveni importantă în viaţa ta.

Capricorn

Începi ziua cu o dispoziţie foarte proastă, eşti aproape deprimată şi nici tu nu înţelegi prea bine de ce! Cu toate acestea, starea de spirit neplăcută îţi va fi ştearsă cu buretele de gestul unei persoane apropiate, care te face să te simţi în al nouălea cer. 

Vărsător

Vei primi azi veşti bune din partea unei persoane despre care nu mai aflaseşi nimic de ceva vreme. Te bucuri să ştii că îi merge bine, că este împlinită şi fericită, dar bunăstarea ei îţi ridică câteva semne de întrebare cu privire la propria ta viaţă.

Pești

Azi, ai parte de noroc şi de succes. Îndrăzneala este însă contribuţia ta şi nu trebuie să îţi lipsească sub nicio formă: nu există nicio dorinţă care să nu îţi fie împlinită, aşa că nu îţi limita iniţiativele. Dragoste, sănătate şi bani: ai posibilitatea să le bifezi pe toate azi! (Sursa: divahair.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel