Horoscop, duminică, 30 septembrie, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Gemenii ar fi bine să nu selase  intimidat de cei care îi atacă nejustificat. Leii trebuie să tragă tare, pentru ca de investitia de energie de acum depinde succesul spre care face  pasi mari inainte! 

Horoscop, 30 septembrie 2018,  Berbec

Te simti bine intr-un mediu in care lumea are multe de oferit si o face cu generozitate maxima, fara a astepta nimic in schimb.

Te simti liber si fericit printre acestia, care dau neconditionat si prietenie, si gesturi de afectiune, si daruri minunate! Priveste-i si gandeste-te de ce sunt ei atat de darnici in semne de prietenie si de iubire?

E pentru ca si ei au primit multe de la viata si aceasta e forma de recunostinta la care au apelat pentru a oferi inapoi ceea ce ei au primit din belsug.

Mai rar asemenea gesturi de altruism si devotament, din care ai si tu multe de invatat, mai ales ca te gandesti daca tu ai fi in stare de aceleasi gesturi altruiste. Probabil ca nu, dar inveti de la ei cum se face!

Horoscop, 30 septembrie 2018,  Taur

Succesul deplin se afla in mainile tale: tu esti creatorul, tu esti inginerul, tu esti constructorul cel mai potrivit pentru marele scop la care visezi, deci nu astepta miracole din alta parte.

Pune-ti mintea la treaba ca sa trasezi un plan de bataie si apoi incepe sa si construiesti, caramida dupa caramida, cu propriile tale resurse, ceea ce doresti sa obtii.

Stii exact ce doresti, nimeni altcineva nu te poate indruma spre acel mare ideal, dar spiritul tau intreprinzator combinat cu o minte creativa te vor ghida perfect spre punctul de apogeu al acestui proiect demn de toata lauda. Ai la ce visa, dar incepe sa si ridici edificiul!

Horoscop, 30 septembrie 2018, Gemeni

Nu te lasa intimidat de cei care te ataca azi nejustificat. Cat timp tu esti convins ca ceea ce faci e perfect corect, legal, sincer, nu ai motive sa te aperi, deci mergi pe calea ta cu incredere.

Unii oricum nu stiu altceva decat sa comenteze rautacios reusitele tale si, se comporta precum vulpea: daca nu ajung la struguri, spun ca sunt acri. Adica daca nu pot ajunge la nivelul tau, la valoarea ta, incep sa te barfeasca, sa te critice si sa te judece, cautandu-ti nod in papura.

Nu vor reusi, pentru ca nu au de ce sa se lege, ca atare n-au decat! Stii cum se spune: cainii latra, ursul trece, iar ursul aici esti tu!

Horoscop, 30 septembrie 2018, Rac

Iubirea nu e un joc pasiv in care astepti sa fii descoperit, ci e nevoie si aici de spirit intreprinzator, sa iei taurul de coarne, sa vii cu propuneri prin care sa-i arati celui din fata ta ca esti dispus sa-ti asumi ceva serios.

Vino cu idei, cu invitatii concrete, cu solutii la dilemele voastre comune si ai sa-l vezi si pe cel din fata ta ca se implica mai mult.

Daca tu doar te lasi rasfatat de gesturi tandre, lasand tot greul pe umerii jumatatii tale, acesta s-ar putea sa oboseasca la un moment dat, ca atare schimbati intre voi sefia relatiei. Acum unul e conducatorul, maine celalalt, si caruta voastra inainteaza bine!

Horoscop, 30 septembrie 2018, Leu

Trage tare, pentru ca de investitia de energie de acum depinde succesul spre care faci pasi mari inainte! E motivant sa vezi ca munca ta este rasplatita, dar trebuie sa mai ai rabdare, deoarece esti abia pe parcursul acestui mare proiect.

Nu e departe momentul final in care vei putea culege roadele si primi laudele, dar nu trebuie sa reduci viteza tocmai acum, pe ultima turnanta.

Dimpotriva: acum e momentul sa maresti ritmul, sa accelerezi si mai tare, sa iti aduni fortele si mai mult, ca sa ajungi primul la linia de sosire!

Poti mai mult de atat – si stii si tu foarte bine asta – dar ai nevoie de un stimulent pentru a te implica total, iar stimulentul se vede deja la capatul acestei curse!

Horoscop, 30 septembrie 2018, Fecioara

Ai mai multe lucruri de rezolvat in acelasi timp si vei face tot posibilul sa te achiti de toate sarcinile, fara sa dezavantajezi pe niciuna.

Oricum, chiar daca te straduiesti sa le faci pe toate perfect, nu se poate spune ca ajungi la aceleasi rezultate si intr-o parte, si-n alta, deci tot va trebui sa te apleci mai mult asupra uneia singure.

Daca te concentrezi asupra unui singur scop, acesta va avea efecte mult mai bune decat daca ti-ai distribui fortele si atentia pe mai multe fronturi. Stii cum se spune cand alergi dupa doi iepuri, nu?

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel