Horoscop, duminică, 3 februarie 2019

Horoscop. Nativilor din Balanță le-ar prinde bine sa își mai condimenteze ideile despre viata lor de iubire. Socializarea si intalnirea cu altii este numele jocului  Peștilor de  astăzi.

Balanța

Ti-ar prinde bine sa iti mai condimentezi ideile despre viata ta de iubire. Daca tu si partenerul (curent sau potential) ati trecut printr-o perioada mai gri sau mai banala, veti beneficia amandoi sa introduceti putin entuziasm si spontaneitate in programul vostru. De ce sa nu va duceti undeva, sa faceti ceva care sa va dea amandurora piele de gaina ?

Scorpion

Atunci cand vrei, esti foarte bun sa te intalnesti si sa cooperezi cu altii. Astazi ai marea sansa sa tintesti noi prietenii dar si sa redevii familiara cu oameni dragi din trecut. Oamenii raspund foarte usor la farmecul tau natural si la gratia ta. Daca esti in cautarea unei prime intalniri amoroased, cu siguranta nu vei avea o dificultate sa gasesti una.

Săgetător

Alinierea planetara de azi iti aduce o energie foarte usoara la inima si chiar fericita. Daca ai ceva ce neaparat sa spui, ar fi un bun moment sa faci asta, pentru ca vei fi in stare sa comunici intr-un asemenea mod ca vei duce mesajul mai departe fara sa recurgi la metode pe sub mana. Doar fii sincer.

Capricorn

Simtul umorului va veni de la sine azi pentru tine. Daca exista vreo problema intre tine si partenerul tau amoros, cu o comunicare onesta si cu abilitatea de a fi deschis si foarte sinceri unul cu altul, veti putea rade de orice obstacol. In vremuri ca acestea, binele din relatie depaseste cu mult orice situatie problematica. Faceti-va reciproc sa zambiti.

Vărsător

Energia planetara a zilei iti aduce o abordare usoara la inima in relatiile tale personale cu oricine. Daca ai trecut prin vremuri mai provocatoare cu partenerul, aranjeaza o iesire in doi ; rupe-te de rutina si mergeti undeva special. Mergeti la un spectacol sau vedeti un film de comedie. Faceti orice care sa va creasca sansa de a rade impreuna, chiar daca ti se pare exagerat.

Pești

Socializarea si intalnirea cu altii este numele jocului tau azi. Daca esti in cautarea iubirii, este o ocazie ideala sa te duci spre petreceri, intalniri, evenimente unde poti face noi contacte cu oameni noi. Este mai mult vorba despre o intalnire frumoasa a mintilor ce te va cuceri decat iubire la prima vedere sau o atractie fizica irezistibila.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel