HOROSCOP, duminică, 29 octombrie 2017

Balanță

Ar exista doua directii la fel de interesante in care ai vrea sa te implici, dar trebuie sa recunosti ca nu poti da randament la fel de bun daca lucrezi pe doua fronturi. Alege dintre cele doua sensuri doar unul din ele, asupra caruia sa te concentrezi, dar fara a refuza cea de a doua varianta. Doar o amani cateva zile, pentru ca dupa ce iti vei onora sarcinile fata de prima directie, te vei putea gandi si la cealalta. Daca ai respinge acum complet alternativa oferita, ai ramane mereu cu gandul la ea intrebandu-te ce-ar fi fost daca alegeai invers. Nu renunta, deci, la paleta larga de optiuni, ci doar pastreaza-le in rezerva, ca pe un as din maneca.

Scorpion 

Toata viata ta graviteaza acum in jurul iubirii, de parca inima ta dicteaza cele mai importante decizii. Cat timp persoana iubita e alaturi de tine, te completeaza, te sustine, parca te simti atotputernic, pentru ca iti extragi energia vitala din iubire! Ai incredere deplina in jumatatea ta, in persoana care iti sta alaturi si, daca nu ai facut deja pasul cel mare, te gandesti deja la o viata impreuna. Daca sunteti deja impreuna de o viata, puteti trece azi printr-un moment decisiv care va poate oferi amandurora un sentiment de implinire, de satisfactie, de armonie, ca o garantie ca viata voastra in doi e din ce in ce mai asezata!

Săgetător 

Oricat de energic ai fi tu de obicei, azi ai nevoie de multa pace, de aceea vei profita de orice moment in care ramai singur pentru a dormi sau pentru a te retrage in lumea ta. Izolarea nu te deranjeaza catusi de putin, o accepti cu bucurie, pentru ca asa iti asiguri un mediu linistit in care poti avea timp doar pentru tine. Doar in astfel de stare, complet detasata, fara nimeni in jur, iti poti auzi gandurile mai bine, incat vei descoperi ca erau multe aspecte care iti cereau de multa vreme atentia, dar abia acum le poti auzi. Cauta un loc, macar cateva minute, in care sa fii singur cuc: vei vedea ce efecte miraculoase are izolarea!

Capricorn

Uneori, ca sa ajungi la cel mai mare tel al tau, nu e nevoie sa-ti iei un avant colosal si sa faci un salt imens pana acolo, ci e suficient sa faci pasi mici, unul cate unul, dar constanti pana departe. Ca atare nu-ti propune azi cine stie ce obiectiv maret, stiind chiar tu cat de greu e sa tintesti direct acolo, ci primul pas spre succes e... sa faci primul pas. Ascensiunea ta e ca o scara: urca o treapta, o vezi pe a doua, si tot asa, fiind concentrat numai asupra treptei urmatoare, nu direct la destinatia cea mai inalta. Fa-ti, deci, un plan din etape mici, pe care sa le parcurgi una cate una. Marile reusite se cladesc din succese mai mici, adunate!

Vărsător

Te afli intr-un mediu populat, agitat, zgomotos, dar nu te deranjeaza deloc aceasta animatie! Chiar aveai nevoie de ceva care sa te scoata din rutina sau liniste, pentru ca prea nu se mai intampla nimic nou in preajma ta. O petrecere ad-hoc, o intalnire cu prietenii, o activitate colectiva care aduna un grup mai numeros alaturi de tine s-ar potrivi de minune cu atmosfera vesela care se incinge, si participi cu placere. Chiar daca nu mai esti tu centrul acestei agitatii, preferand sa ramai in banca ta, e o bucurie pentru tine sa-i observi pe ceilalti cum se desfasoara. De regula esti mult mai volubil, dar azi taci foarte mult, fara sa strici insa energia tonica din preajma.

Pești

Esti impovarat inca de unele amintiri neplacute de care nu te mai poti rupe. Esti constient ca nu e spre binele tau sa te tot intorci cu gandul in vremuri in care nu aveai prea multe motive de bucurie, dar faci ce faci, si tot acolo zbori cu gandul. Poate vinovat e cineva din anturaj care, in loc sa te asculte cum vorbesti despre prezent si viitor in termeni pozitivi, te tot intreaba despre puncte sensibile pe care le credeai uitate. Daca te zgandareste, e si normal ca durerea sa iasa iar la iveala si sa te supere, dar fii tu cel puternic si evita sa vorbesti despre subiectele tabu. Prefa-te ca nici nu i-ai auzit intrebarile, daca nu vrei sa vorbesti despre asta!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel