Urmărește emisiunea live


HOROSCOP, duminică, 29 ianuarie, 2017

Berbec 

Cu ajutorul potrivit, nimic nu e prea greu si asta vei simti si azi cand in jurul tau se vor aduna persoanele care pot juca un rol in problemele tale actuale. Si tu, la randu-ti, esti plin de solicitudine si sari oricand in ajutorul celor care au nevoie de un sfat, de o parere, de un cuvant de incurajare. Lucrurile cele mai bune de astazi sunt direct legate de cooperare, de reciprocitate, de schimbul sincer de gesturi de prietenie. Cand vezi ca ai pe cineva care te sustine si crede in tine, capeti mai mult curaj de a merge mai departe, motivat de rezultatele pe care simti ca le poti atinge.

Taur

Mai bine taci si faci, fara sa spui tuturor ce intentii ai, ca nu cumva sa generezi in jurul tau critici care ti-ar putea taia elanul. Sunt momente in care e mai bine sa pastrezi pentru tine planurile pe care vrei sa le ridici, ori din superstitie, dupa ideea ca daca spui ce doresti, nu se mai indeplineste, ori ca sa nu atragi in calea ta o serie de hopuri puse de invidiosi, rautaciosi, inamici care nu vor sa te lase sa ajungi acolo unde ti-ai propus. In situatia de fata, cel mai bine e sa stai in banca ta, sa-ti vezi de ceea ce ai inceput sa construiesti si sa te lauzi cu reusita ta abia dupa ce ai dus-o complet la capat. Pastreaza discretia si urmeaza-ti visul!

Gemeni 

Nu esti sigur pe fortele tale sau, daca ai totusi incredere in fortele proprii, atunci nu ai toate motivele si conditiile exterioare pentru a fi convins ca te indrepti intr-o directie favorabila unei evolutii bune in plan profesional. Ti-e frica de un esec, poate pentru ca ai mai trait candva un moment similar cand nu te-ai descurcat prea bine si de aceea esti atat de nervos si capricios, fara a reusi sa iti mentii dispozitia de la o ora la alta. Ai frecvente modificari de atitudine, nu esti consecvent in comportament si idei si asta nu te pune intr-o lumina buna, ceilalti neavand incredere in cei care acum spun una, maine alta. Esti foarte tacut, inchis, rezervat, de aceea comunicarea e defectuoasa, generatoare de mari neintelegeri intre colegi.

Rac 

Nu privi piedicile care se mai ivesc pe parcurs cu atata incrancenare, ca si cum ar fi o povara, ci trateaza-le cu un dram de detasare, de umor chiar. Nu merita sa le privesti ca pe cel mai groaznic lucru, ci asteapta cu incredere deplina ca apele sa se mai sedimenteze si ai sa vezi ca ceea ce parea a fi un hop, era de fapt o lectie excelenta prin care ai ocazia sa te maturizezi. Bucura-te de lucrurile frumoase pe care le intalnesti pe parcursul acestei aventuri, pentru ca a te concentra doar la ceea ce nu merge bine, te face sa pierzi din vedere aspectele pozitive, care exista in numar mare.

Leu 

S-a intamplat ceva care ti-a mai calmat energia si ai un ciudat sentiment de teama, ca nu cumva sa te avanti in directii cu un oarecare factor de risc. Nu-i rau sa pornesti ceva nou sub influenta prudentei si a calmului, pe care va trebui incet-incet sa le inveti, dar e ciudata atitudinea ta atat de retrasa si de tacuta, cand toata lumea te stie mult mai pasional. Ai nevoie de ceva care sa te motiveze, sa te stimuleze, sa-ti reaprinda flacara pasiunii, dar deocamdata sufli si-n iaurt, cu o atitudine de-a dreptul precauta pentru o fire dinamica si tonica, asa ca tine!

Fecioara 

Atmosfera se anima in jurul tau pentru ca se apropie niste evenimente care te vor solicita la maximum. Greu ajungi la o intelegere cu ceilalti, pentru ca aveti viziuni extrem de diferite, dar important in acest moment e sa-ti urmezi calea asa cum ai ales, fara sa te lasi influentat de parerile din jurul tau. Unii iti vor distrage atentia de la scopul tau, venind numai cu critici si dispute, dar tu vei reusi sa ramai concentrat la telul cel mare, fara sa te lasi invins de atatea oprelisti. Tu stii cel mai bine ce ai de facut si ce poti!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel