HOROSCOP, duminică, 29 aprilie, 2018

Balanță

Trebuie să porneşti o acţiune nouă, dar fă-o cu moderatie, fără a te entuziasma atât de tare de la început. Trebuie să-ţi organizezi bine forţele, ca nu cumva să dai totul pe o carte din prima etapă şi mai apoi să îţi pierzi interesul şi energia.

Pas cu pas, vei ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să îţi cântăreşti bine forţele şi mai ales să nu te laşi furat de excesele de zel. Nici prea mult, nici prea puţin, deci e nevoie de o atitudine echilibrată şi cumpătată în tot ce faci ca să fii sigur că investeşti exact atâta energie cât e necesară pentru scopul final.

Scorpion

Cel mai de preţ lucru pe lume, în acest moment, ţi se pare iubirea care are de oferit pentru tine cele mai plăcute senzaţii. Orele petrecute în compania celui drag ţi se par de neînlocuit şi trăieşti totul cu intensitate maximă.

Dacă dragostea nu a intrat încă în viaţa ta, ea poate să se mijească acum la orizont întruchipată de o persoană care ţi se pare perfectă! Eşti gata să te îndrăgosteşti, dar, idealist cum eşti, ai tendinţa de a-l vedea pe cel drag într-o aură de personaj de poveste.

Săgetător

Unii îţi spun să stai pe loc, să nu porneşti aventura care ţi se deschide acum în fata ochilor, că e riscantă, că nu ştii tot ce trebuie, că nu eşti pe un teren stabil. Deşi eşti o fire prudentă, de obicei, pe tine te atrage ca un magnet să-i dai drumul chiar acum, fără să mai ţii cont de precauţii sau de suspiciunile celor din jur.

În fond, contează cât de pregătit te simţi tu în această poveste, nu cât de susţinut eşti de ceilalţi. Nu ai parte de tovarăşi prea dinamici, curajoşi sau optimişti şi e normal ca prezenţa lor mai mult să te încurce, dar tu eşti sigur pe tine şi încrezător că direcţia aceasta duce unde trebuie. Continuă!

Capricorn

Nu primeşti întotdeauna de la viaţă chiar tot ce ţi-ai dori, nu în forma visată sau nu la momentul dorit, dar nu trebuie să-ţi pierzi credinţa. Chiar şi aceste mici eşecuri au rolul lor, pentru că ele te ajută să-ţi educi răbdarea, să-ţi cultivi credinţa, pentru că, dacă le-ai primi pe toate pe tavă, ai avea o viaţă foarte banală.

Aşa lupţi permanent cu piedicile, descoperi cât de puternic şi ambiţios poţi fi, şi tocmai pentru că unele vise sunt mai greu de atins, cu atât mai mult te motivează lupta! Uneori primeşti altceva în schimb, semn că legea compensaţiei funcţionează, ca atare acceptă înlocuitorul, până una – alta!

Vărsător

Un mare noroc apare în calea ta şi te găseşte într-o pasă bună, pentru că ştii să profiţi de şansă ca să o faci să lucreze în beneficiul tău. Că primeşti o veste foarte bună sau întâlneşti persoana de care aveai nevoie pentru a duce mai departe o acţiune importantă, eşti de-a dreptul fericit că ţi-au ieşit toate atât de bine.

Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a întâlni persoana potrivită gata să-ţi împărtăşească soluţia problema la situaţia care te frământă. Aşa da noroc!

Pești 

Vindecă-ţi inima de emoţii negative, pentru că le-ai acumulat fără motiv. Chiar nu ai de ce să suferi: ţi-ai infestat singur inima cu trăiri negative care îţi fac rău, de aceea ai nevoie de o detoxifiere totală. Iartă, uită, închide sipetul cu amintiri triste, nu mai privi înapoi la lucruri care te dor.

Ce a fost a fost, ar trebui să mergi mai departe cu lecţia învăţată, fără să tot treci în revistă ce a fost mai neplăcut. Imaginează-ţi că tristeţea ta se duce pe o apă, la vale, şi în urmă rămâne un suflet eliberat de o povară nemeritată. Aruncă balastul peste bord şi zboară liber din nou!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel