HOROSCOP, duminică, 25 martie, 2018

BALANȚĂ

Cel mai bine te simti printre oameni cu care intri usor in discutie. Ai norocul de a da peste persoane tinere, vesele, puse pe glume care te stimuleaza si pe tine la dialog.

Reusesti sa te relaxezi complet in asemenea companie amuzanta, pentru ca umorul are efecte binefacatoare asupra ta la final de saptamana.

Si prezenta copiilor este la fel de benefica, deci coboara un pic la nivelul lor si simte-te liber sa faci ce vrei. Iti vei incarca bateriile facand lucruri simple si placute care iti aduc aminte de copilarie.

SCORPION

Greu de spus daca nivelul la care ai ajuns te bucura sau se poate si mai bine, de parca ai avea parte de ambele fete ale unei situatii simultan.

E ca si cum un succes se ridica pe insuccesul altuia sau o mare reusita are si un pret de platit, ca atare numai de starea ta de spirit depinde spre ce panta te indrepti: in sus sau in jos?

Incearca sa nu lasi latura ta pesimista sa te copleseasca ci priveste mai intai partea buna a lucrurilor, fara sa te gandesti si la aspectul mai putin placut din spatele reusitei. Intotdeauna exista si reversul medaliei, dar nu-l cauta neaparat acum!

SĂGETĂTOR

Suferintele din amor nu ocolesc pe nimeni iar azi dai si tu piept cu o astfel de situatie in care simti ca inima ti se umple de tristete.

Simti ca se destrama un vis frumos, ca ceea ce credeai ca e pe placul tau are de fapt si o fata ascunsa ce te face sa suferi iar iluziile se risipesc precum baloanele de sapun.

Daca nu esti tu, direct, vizat de astfel de momente cu incarcatura emotionala negativa, atunci suferi pentru altcineva drag tie de parca ar fi propriile tale probleme. Pui suflet in necazurile sale si cauti o solutie in locul lui.

CAPRICORN

E un moment bun sa te privesti cu ochi ingaduitori, admirativi, cu mai multa stima de sine, pentru ca detii toate calitatile care te fac demn de a fi iubit.

Daca nu te iubesti pe tine insuti asa cum esti, cum ai vrea sa te remarce ceilalti si sa te adore?

Priveste-te in oglinda cu un dram de detasare, nu pentru a-ti vedea defectele, asa cum adeseori faci, ci pentru a-ti descoperi maretia, unicitatea, miracolul care il reprezinti pe aceasta lume.

Spune-ti cat de multe ai primit de la viata, de la destin, de la Dumnezeu, si ai sa vezi ce lunga e lista si atunci vei spune cu intelepciune si iubire: sunt fericit!

VĂRSĂTOR

Stii ca nu esti multumit de nivelul pe care te afli si ca trebuie neaparat sa faci ceva nou si curajos, dar desi dorinta exista, nu stii de unde sa incepi!

Vrei sa fie ceva maret, perfect, si pentru ca ai pretentii atat de ridicate, nu prea iti vine ideea aceea stralucita care sa te duca direct acolo, pe culmea cea mai inalta!

Acum conteaza sa faca ceva, orice, in directia sperata, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa asezi o caramida la acel succes viitor.

Uneori e bine sa asezi in acelasi cos mai multe resurse, chiar fara legatura intre ele, si cand vor fi suficient de multe si de variate, vei incepe sa descoperi ce poti face cu ele.

Asta faci si tu: culegi idei, caci va aparea si liantul potrivit care le va uni!

PEȘTI

Este un moment bun sa duci la sfarsit un proiect care a consumat mari resurse de energie si timp, dar esti multumit pe deplin de nivelul la care ai ajuns. Esti in acel punct in care poti privi cu mandrie la ce ai realizat.

Ai urmat etapa cu etapa o strategie foarte bine gandita de la inceput, nu te-ai abatut de la propriul regulament iar acum culegi roadele demne de mandrie.

Ai investit tot ce ai avut mai bun in tine pentru acest demers complicat, dar acum, ca se termina, ti se pare ca a mers ca uns si ca n-a fost chiar asa de greu pe cat parea la inceput.

Zambesti de satisfactie cand vezi ce a iesit din mainile sau mintea ta si meriti si o recompensa.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel