HOROSCOP, duminică, 25 iunie 2017

Berbec

Daca tot ai parte de o zi linistita in care nu apare nimic care sa te streseze, elibereaza-ti mintea de griji! Orice tehnica de care dispui si care iti poate linisti mintea si inima ar fi recomandabila, ca atare foloseste somnul, meditatia, rugaciunea, lectura, orice altceva iti poate distrage gandul de la preocuparile obositoare ale ultimei perioade. O discutie cu o persoana in varsta, cu mai multa experienta de viata, poate avea un asemenea rol vindecator, de parca vocea lui te alina, sfaturile sale te vindeca, si simti ca, datorita lui, ti se ridica de pe umeri o mare povara de griji si ganduri negative. Asculta-l si urmeaza-i indrumarile!

Taur

Discutia pe care o porti astazi are conotatii cu totul speciale pentru tine. Ai ocazia de a intalni o persoana cu o bogata experienta de viata, care iti impartaseste cu bucurie din tot ce a acumulat el in ani de studiu. Asculta-l cu atentie si tine cont de sfaturile lui. El e acolo ca sa-ti atraga atentia asupra unor aspecte prin care si tu ai trecut si pe care nu le-ai inteles pe de-a-ntregul, iar el poate pune degetul exact pe marele tau semn de intrebare. Parca te-ar cunoaste bine si iti vorbeste de una din greselile pe care le-ai facut candva si pe care o credeai uitata, dar el tocmai acolo iti atrage din nou atentia, oferindu-ti acum o lectie, o povata poate chiar si o solutie de a restabili echilibrul dorit. Nu te teme sa discuti despre trecut cu intelepciune.

Gemeni

Te simti obosit, tracasat, impovarat de emotii care nu au ce cauta in inima ta, tocmai de aceea ar fi bine sa iti oferi mai multa atentie si sa incepi sa te si rasfeti un pic. Ofera-ti acel lucru care te bucura pe tine cel mai mult: o carte buna de citit, o seara la spa, o vizita la coafor, o haina noua, orice crezi ca ti-ar putea ridica moralul si aduce din nou zambetul pe buze. Daca stai de buna voie captiv intre grijile si datoriile care te tin blocat, nu ai cum sa-ti recapeti energia, deci de tine depinde sa iei azi taurul de coarne si sa iti permiti un bonus doar pentru sufletul tau. Efectele unui astfel de dar vor fi fantastice, deci rasplateste-te din belsug!

Rac

Te afli intr-un mediu in care, altadata, te simteai mult mai bine si aveai relatii amicale cu toata lumea, dar de data aceasta ceva te irita si te face sa te comporti ostil. Fa un efort sa te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru ca tu esti factorul perturbator care da peste cap armonia si buna intelegere. Daca ai mereu ceva de comentat si critici parerile cu care ceilalti reusesc sa se puna de acord, e semn ca cel recalcitrant esti tu, deci trebuie sa iti revizuiesti cumva atitudinea agresiva.

Leu

Ai sufletul impovarat de sentimente greu de exprimat. Parca ceva lipseste pentru a putea spune ca esti fericit si ti se citeste pe chip suferinta. Norocul tau vine prin intermediul unei persoane dragi care iti arata prin gesturile sale de afectiune cat de mult te iubeste si incearca sa-ti abata gandul de la problemele tale. Nu are rost sa-l obosesti cu necazurile tale, deci accepta propunerile sale de a te ocupa si de altceva, mult mai placut.

Fecioara

Daca tot nu ai starea necesara pentru a te ocupa de unele proiecte de care erai interesat, ia-ti si tu o pauza doar sa stai pe loc. Da, chiar sa lenevesti acasa, fara sa faci nimic special, pentru ca ai si tu nevoie de asa ceva. Tocmai pentru ca reusesti sa te detasezi de toate si sa nu te mai gandesti la probleme, descoperi alte variante care ar putea duce la rezultatele pe care le doresti. Nu te enerva ca trebuie sa bati pasul pe loc, pentru ca un astfel de ragaz nu e deloc in defavoarea ta. Fara altceva care sa te irite, parca intelegi altfel lucrurile si gasesti mai usor portite de iesire din impas. Permite-ti deci o zi de repaus!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel