HOROSCOP, duminică, 24 septembrie 2017

Berbec

Cand detii tu controlul anumitor lucruri, te simti mult mai puternic si ai curaj total sa treci la fapte. Nu dai randament sub conducerea altora, ca atare fa tot posibilul sa fii tu propriul tau sef in situatia de fata, pentru ca numai asa esti pregatit pentru provocarea menita sa aduca mari schimbari in viata ta. E numai binele tau in joc, nu depinzi de altii si nici nu-i privesc pe altii ce vrei tu sa faci, ca atare ia-ti inima in dinti si taurul de coarne, pentru a schimba macazul major in fata ta. Esti oricum intr-o continua transformare de sine, iar efectele acestui proces te motiveaza si te imping spre transformari si mai grozave!

Taur

Nu lasa emotia sa te copleseasca, incearca sa-ti pastrezi luciditatea in acest moment cu impact afectiv major, ca nu cumva sa iei o decizie gresita. Tu oricum ai o atitudine predominant rationala, ca atare, un astfel de moment in care inima ta este sensibilizata, nu prea te reprezinta. Esti influentabil, sensibil, vulnerabil si poti fi si usor manipulat in aceasta stare fragila, ca atare inchide orice usa prin care ar putea intra stimulii afectivi, si lasa doar mintea la carma. Nu auzi, nu vezi nimic din ceea ce te-ar putea sensibiliza, si bine faci, pentru ca decizia finala va fi lucida si buna.

Gemeni

Cineva apropiat trece prin momente dificile si are mare nevoie de compania ta pentru a-l ajuta sa depaseasca momentul. Se bazeaza in totalitate pe tine si iti dai seama ce mare e responsabilitatea pe care ti-ai asumat-o, dar esti constient ca el singur nu poate rezolva problema. Tu poate ai trecut prin ceva similar si stii ce trebuie facut, dar daca ti-ai aduce bine aminte, ti-ai da seama ca si el a fost alaturi de tine intr-o ocazie asemanatoare, deci a venit vremea sa-i intorci cumva serviciile. Lasa orice alta activitate deoparte si dedica-te lui, pentru ca tu detii cheia problemei sale. Esti colacul lui de salvare!

Rac

Incearca sa nu-ti exprimi azi parerea despre o situatie care nu-ti convine, pentru ca tonul tau e mai degraba pesimist, trist, demoralizat, fara putere de convingere, ceea ce nu te reprezinta de obicei. La originea acestei situatii se afla o judecata gresita a oamenilor la adresa ta si te doare eticheta pusa de acestia. Nu incerca sa desfiintezi azi opinia lor, pentru ca nu detii argumentele cele mai puternice, deci aduna informatii si dovezi pentru ca va veni si ziua cand vei spune lucrurilor pe nume iar adevarul va iesi la iveala. Poate acum, pe moment, iti accepti tacit infrangerea, dar imediat ce te vei simti din nou puternic si increzator, vei face lumina, restabilind dreptatea.

Leu

Nu gasesti in tine argumentele necesare pentru a atrage o reusita pentru care lupti din rasputeri. Altul se pare ca e mult mai puternic decat tine si te infrange mult prea usor cu o vorba. Azi faci un compromis, dandu-i celuilalt, pe moment, victoria, dar esti decis sa iti iei revansa cu prima ocazie. Acum taci si inghiti, suporti o situatie care te dezavantajeaza clar, spui da unor conditii la care, altadata, ai fi spus cu fermitate nu, dar consideri ca orice mare scop necesita pe parcurs sacrificii. Faci azi unul dintre ele, pentru ca mai tarziu sa primesti ce ti se cuvine.

Fecioara

Copiii sunt motorul tuturor actiunilor interesante de azi. Ori ei sunt initiatorii unor aventuri amuzante, cei care reusesc sa mobilizeze toata familia intr-o activitate noua si interesanta, plin de miscare si de distractie, ori toate actiunile casei graviteaza in jurul copiilor. E veselie mare, e galagie, dar aceasta atmosfera animata e benefica, deoarece fiecare isi va regasi optimismul aici. Mai mult, vestile care vin de pretutindeni tot in jurul acestui subiect s-ar putea sa se miste, de parca ati afla vesti despre recente nasteri, despre prietene insarcinate, despre botezuri sau reusite de proportii ale nepotilor sau finilor, deci ai motive de reala bucurie!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel