HOROSCOP, duminică, 24 iulie 2016

Berbec

Petrece-ţi azi timpul în natură, deoarece astfel vei reuşi să atingi un echilibru mult dorit. Mergi într-un parc, ieşi la pădure sau reculege-te pe malul unui lac: te vei simţi liberă şi fericită şi vei putea să faci faţă mai uşor provocărilor care urmează în viaţa ta!

Taur

Este timpul să îţi asumi responsabilitatea pentru o faptă pe care ai comis-o acum ceva timp! Ai greşit cuiva apropiat şi chiar dacă acum ai tendinţa de a te ascunde, pretextând că nici măcar nu îţi mai aminteşti cum s-au petrecut lucrurile, astrele te îndeamnă să îţi ceri scuze.

Gemeni

Este momentul tău! Lucrurile se desfăşoară în favoarea ta de ceva vreme: te simţi o răsfăţată a sorţii, dar adevărul este că meriţi toate aceste reuşite. Sfatul astrelor pentru astăzi este să ai încredere în intuiţia ta şi să nu te temi să iei decizii, pentru că inspiraţia nu te părăseşte.

Rac

Asumă-ţi ceea ce ai promis şi nu îţi încălca cuvântul dat! Ţi-ai garantat ajutorul cuiva apropiat într-o problemă spinoasă, fără să te gândeşti prea mult, iar acum regreţi. Deşi ai tendinţa de a te face nevăzută în primă faza, astrele sunt de părere că vei alege să te comporţi onorabil.

Leu

Relaţia va ta suferi un moment de cumpănă azi: deşi de ceva vreme lucrurile păreau să scârţâie între tine şi partenerul tău, azi veţi fi mai aproape de despărţire ca oricând. Va trebui să luaţi decizia dacă rămâneţi sau nu împreună: gândeşte-te bine la ceea ce vrei, pentru că el te iubeşte şi vrea să îţi fie alături.

Fecioara

Nu va fi o zi uşoară, ceea ce nu înseamnă însă că nu te vei descurca excelent într-o situaţie cu adevărat dificilă. Va trebui să dai de cap unor sarcini legate de muncă, dar şi să îi oferi atenţie partenerului, care se simte neglijat.

Balanța

Te aşteaptă perspective năucitoare azi, nu le irosi în zadar. Astrele te sfătuiesc să te gândeşti foarte bine la planurile şi obiectivele tale pe termen lung: aplică acum la jobul acela care te tentează, cumpără materialele pentru redecorare sau propune-i iubitului să vă duceţi relaţia la un nou nivel! 

Scorpion

Deşi în mod normal nu te simţi prea uşor ameninţată, azi eşti de-a dreptul disperată de gesturile de tandreţe ale unei rivale faţă de iubitul tău. Simţi că îl pierzi şi tocmai de aceea acţionezi din impuls, încercând să îl faci la rândul tău gelos. 

Săgetător

Azi vezi lumea prin ochii copilului din tine, şi te vei distra la maxim! Te gândeşti numai la lucrurile pe care le poţi explora şi la plăcerile care îţi fac cu ochiul: pleci într-o călătorie fără nicio planificare, sau, dimpotrivă, renunţi la planurile pe care ţi le făcuseşi pentru a-ţi petrece ziua.

Capricorn

Astrele îţi recomandă ca azi să nu îţi risipeşti energia pe lucruri care nu contează pentru tine! Vei fi asaltată din toate părţile de tot felul de cereri şi, dacă le vei da curs, nu vei mai reuşi să faci nimic din ceea ce îţi doreşti. Nu ezita să spui nu.

Vărsător

Primeşti o veste bună din familie, care te va face să zâmbeşti cu gura până la urechi! O rudă apropiată se căsătoreşte sau aşteaptă un copil, iar tu eşti extrem de fericită pentru ea! Ziua îţi va deveni instantaneu mai bună, doar când îţi aminteşti de ceea ce tocmai ai aflat.

Pești

Şansele pentru o nouă iubire sunt ridicate azi. Sperăm că eşti singură, pentru că vei întâlni un pretendent care îţi va aprinde inima. Este atât de seducător, încât nici măcar precauţiile tale nu mai contează: tot ceea ce îţi vei dori este să îi spui cât mai repede "da". (Sursa: divahair.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel