Urmărește emisiunea live


Horoscop, duminică, 22 iulie 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Gemenii  se vor  simţi bine, fără să ţină cont de nimic din ce se petrece în jurul lor, iar pentru Lei ziua poate fi una extrem de plăcută şi relaxantă dacă se înconjoară de oamenii potriviţi, ca atare caută anturajuri de oameni tineri.

Horoscop 22 iulie 2018 BERBEC

Viaţa de familie poate cunoaşte azi o schimbare minunată, şi trebuie să te adaptezi din mers, ca să nu pierzi acel moment superb! Copiii sunt în centrul atenţiei, pentru că ei vor să stai mai mult cu ei, să le oferi mai mult, iar atmosfera acesta îţi prieşte de minune.i

Pentru unele cupluri, poate fi ziua unei veşti de milioane cu privire la o viitoare venire pe lume a unui copil, în timp ce altele discută mult mai serios şi mai clar despre o posibilă căsătorie.

Dacă aceste planuri sunt acum preocupările tale principale, sunt mari şanse să primeşti veşti excelente în acest sens sau chiar să faci un pas mare şi bun înainte printr-o decizie deosebită sau o iniţiativă majoră! Iubeşti şi eşti iubit aşa cum îţi doreşti!

Horoscop 22 iulie 2018 TAUR

Te simţi împovărat de o vină căreia tot nu-i dai de hac deocamdată. Faci ce faci, şi iar nimereşti în gura lumii care te judecă pe nedrept şi cum eşti mai sensibil, zilele acestea, fiecare atac te doare mai mult decât ar trebui.

Trebuie să te grăbeşti să ştergi acea pată care stă încă lipită pe imaginea ta, pentru că, atât timp cât nu-i găseşti rezolvarea, lumea abia aşteaptă să se ia de tine pornind din acel punct vulnerabil al tău. Recunoaşte că ai greşit ca să te poţi linişti şi astfel nici un atac să nu te mai deranjeze.

Horoscop 22 iulie 2018 GEMENI

Te simţi bine, fără să ţii cont de nimic din ce se petrece în jurul tău. Şi bine faci, pentru că azi atragi alături de tine numai oameni obosiţi, nervoşi, pesimişti care vor încerca să-şi elibereze necazurile pe umerii tăi. Mai bine eviţi astfel de medii, pentru că tu ai o atitudine veselă, de parcă nicio grijă nu te-ar apăsa.

La asemenea bucurie de a trăi, ar fi păcat să-ţi strici buna dispoziţie în medii în care planează supărările, lipsurile, stresul, boala. Pleacă din preajma celor trişti cât mai repede sau molipseşte-i tu pe ei!

Horoscop 22 iulie 2018 RAC

Te afli într-o companie extrem de animată, dar parcă nu-ţi găseşti locul printre ei. Aceştia mai mult te irită, te deranjează cu energia lor necontrolată, pentru că nu reuşesc să se concentreze la un singur ţel. Vor ba una, ba alta, şi pentru că îşi risipesc forţele fără rost, ai senzaţia că te afli într-un spaţiu cuprins de haos.

Cineva ar trebui să-i organizeze pe toţi, deci, dacă tot ai descoperit unde e hiba, ce-ar fi să preiei tu această sarcină şi să-i determini pe toţi să se adune într-o singură direcţie?

Horoscop 22 iulie 2018 LEU

Ziua poate fi una extrem de plăcută şi relaxantă dacă te înconjori de oamenii potriviţi, ca atare caută anturajuri de oameni tineri în care se discută şi despre altceva decât despre problemele cotidiene.

Ai nevoie de detaşare de orice, ca atare o vizită la rude sau câteva ore de joacă alături de cei mici vor avea un efect deconectant incredibil asupra ta. Prezenţa ta este dorită de ceilalţi tocmai pentru că şi tu eşti într-o pasă bună, deci vă puteţi distra de minune unii cu ceilalţi, departe de orice griji.

Horoscop 22 iulie 2018 FECIOARĂ

Timpul are o conotaţie cu totul specială acum pentru tine, deoarece simţi, mai mult ca oricând, lentoarea cu care trec orele pe lângă tine. Totul e cumplit de lung, minutele par ore şi, când te simţi blocat într-un punct mort, e şi normal să începi să vezi în jur numai semne rele.

Linişteşte-te, redu ritmul de înaintare spre ceea ce ţi-ai propus, ba chiar ia-ţi şi o pauză de câteva zile, pentru că acum nimic nu mai merge conform planurilor. Ai ceva de învăţat din acest ritm extrem de lent de evoluţie, semn că lucrurile solide se clădesc mai greu. Noroc că tu ai suficientă răbdare şi tenacitate pentru a continua.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel