HOROSCOP, duminică, 22 ianuarie,2017n

Berbec 

Nu compara norocul tau cu al altora, pentru ca viata nu e echitabila pentru toata lumea. Nu pleca urechea la povestile triste ale celor din jur cand tie iti merge de minune si nici invers, nu te gandi de ce cel de langa tine rade cand tu nu stii cum sa mai depasesti cine stie ce moment critic. Roata vietii se invarteste si fiecare trece si prin momentele de varf, si prin cele din prapastie, ca atare ai rabdare pentru ca toate iti revin la un moment dat. Nimic nu dureaza vesnic: nici fericirea – nici nefericirea, nici norocul – nici ghinionul, deci fii cumpatat cand vine vorba sa judeci viata ta sau a altora prin comparatie.

Taur

Apelezi la o persoana al carei rol este acela de a analiza impartial o situatie in care tu te simti defavorizat. Este ca un arbitru din afara unui conflict, un specialist intr-un domeniu pe care nu-l stapanesti perfect, un parinte gata sa-ti dea povete intelepte, de aceea stai ca pe ghimpi cu urechile palnie la ce are de zis, convins ca interventia lui va face lumina in problema in care esti implicat. Nu meriti tu un asemenea verdict care te pune intr-o lumina defavorabila, de vreme ce consideri ca ai urmat pasii corecti pana aici, ca atare astepti ca si arbitrul respectiv sa spuna ca adevarul e la tine!

Gemeni 

Astepti cu infrigurare o anumita veste care va sosi prin intermediul unei persoane careia ii atribui un rol de destin, ca si cum urmeaza sa-ti schimbe toata viata prin ceea ce are de transmis. Mesajul poate avea efecte marcante asupra ta, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi atent ori la telefon, ori la usa, emotionat ca, din clipa in clipa, poate aparea mesagerul divin! Informatia soseste si te face sa te simti ciudat, la prima vedere, dar dupa ce vei sta si te vei gandi la cele auzite, iti vei da seama de greutatea vestilor primite.

Rac

Nu intotdeauna iubirea contine doar fluturasi si ingerasi roz plutind pe deasupra ta, ci mai vine si cu evenimente negative, ce nasc suferinte. Cam aceasta e atmosfera acestei zile si, de cate ori vine vorba de iubire, parca ai prefera sa nu existe... Riscul unui esec sentimental e mare, ori pentru ca te indragostesti de cine nu merita, ori pentru ca tu insuti esti gata sa dezamagesti un suflet care asteapta enorm de la tine. Ai grija cui iti oferi iubirea azi, dar, mai ales, cum te comporti cu persoana iubita, pentru ca esti gata-gata sa-i ranesti sufletul.

Leu 

Placutul si utilul se completeaza perfect in ceea ce ai azi de rezolvat, pentru ca ai si ceva concret de castigat si ramai si cu un sentiment puternic de satisfactie la final. Ca atare se poate vorbi de o zi reusita deoarece roadele sale te implinesc, te incarca de o bucurie palpabila, nu doar de una sufleteasca.E ca si cum gasesti in acelasi loc, in acelasi om, in acelasi eveniment pe care il traiesti si un profit, si o incantare, si un cadou pe care il poti atinge, si unul care iti umple sufletul de fericire. Profita de aceasta zi, pentru ca are multe de oferit spre fericirea ta!

Fecioara

Daca unele lucruri nu au iesit bine in viata ta, nu trebuie sa te cramponezi de ele si sa le tot treci in revista. Esecurile au si ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru ca data viitoare sa nu mai gresesti si sa-ti iasa toate ca la carte. Ai sa vezi ca visul care tocmai s-a destramat are un rol in viitoarele tale succese. Nu iti era dat sa primesti acel lucru sau nu era bun pentru ceea ce va urma de acum inainte, ca atare asteapta cu incredere ceea ce are de oferit viata in schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mana. Poate fi mai bun caci legea compensatiei exista!

Citește mai multe pe teotrandafir.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel