HOROSCOP, duminică, 20 mai, 2018

Horoscop
Horoscop

HOROSCOP. Berbecii trebuie să se retragă, pentru a-și aduna gândurile, pe când nativii din taur au ocazia să demonstreze că au devenit mai înțelepți.

Horoscop 20 mai Berbec

Retrage-te un pic din gălăgia din jurul tău, pentru că altfel nu vei putea auzi sfaturile pe care ţi le transmite intuiţia.

Eşti persoana care îşi adună cel mai bine gândurile în linişte deplină, în izolare perfectă, ca atare găseşte măcar câteva clipe în care să stai doar tu cu tine însuţi.

Îţi vei recăpăta echilibrul interior în acel moment de meditaţie, de reculegere, de discuţie cu eul tău interior, pentru că de acolo vor veni la suprafaţă idei sau soluţii la problemele cu care te confrunţi în viaţa de zi cu zi, dar pe care, stresat şi captiv în mijlocul emoţiilor negative, nu le poţi auzi. Permiteţi o oază de linişte doar pentru tine!

Horoscop 20 mai Taur

Ai învăţat multe de la viaţă şi fiecare zi îţi oferă noi şi noi lecţii folositoare care mai pun o cărămidă puternică la edificiul care se ridică în tine cu fiecare an care se adaugă la vârsta pe care o porţi pe umeri.

Ai devenit mai înţelept şi ai ocazia să arăţi cât de matur eşti, cât de serios priveşti lucrurile, cât de limpede înţelegi realitatea în care trăieşti.

Ai învăţat că nu poţi evolua luându-l doar pe nu în braţe, ci spunând cât mai des şi cât mai multă convingere da în faţa oricăror experienţe. Aşa îl consolidezi pe cel pe care-l construieşti în tine însuţi zi de zi, devenind un exemplu de seriozitate în ochii altora.

Horoscop 20 mai Gemeni

Uneori nu e nevoie de schimbări majore pentru a porni pe o altă cale, ci, puţin câte puţin, poţi schimba în fiecare zi câte ceva la cel care eşti sau la ceea ce faci până ajungi la nivelul cel mai bun.

E ca şi cum ai şlefui în fiecare zi o piatră dură. La prima vedere pare imposibil de sculptat, dar urmând un proces îndelungat de cizelare, într-o zi vei ajunge la capodopera pe care o poţi prezenta lumii cu mândrie.

Aşa şi tu: adună zi de zi câte ceva nou la bagajul de experienţe pentru a deveni cel de mâine, de luna viitoare, de anul viitor, dar totul depinde de răbdarea şi perseverenţa de a trece prin acest proces zi de zi, fără întrerupere.

Horoscop 20 mai Rac

În sfârşit ai şi tu parte de o zi banală, în sensul bun al cuvântului, în care nu se întâmplă nimic ieşit din comun, dar îţi place grozav această atmosferă tihnită. Aşa te poţi ocupa de o mulţime de fleacuri acumulate pe o lungă listă de sarcini pe care ai tot amânat-o.

A venit vremea să le iei pe toate la rând şi, deşi sunt neînsemnate ca importanţă, te vei simţi foarte bine că le-ai şters de pe listă una câte una.

Familia joacă un rol major în rezolvarea acestor sarcini, deci nu încerca să le faci de unul singur, ci atrage-i şi pe ei în activităţile cotidiene. Sunt ajutoare de încredere!

Horoscop 20 mai Leu

Uneori e bine să te retragi din lumina reflectoarelor şi să-ţi oferi o clipă de meditaţie smerită, în care să te apleci asupra nevoilor tale cele mai ascunse.

Vei descoperi că ai scăpat din vedere câteva puncte nevralgice pe care le-ai tot ascuns sub preş, dar, mai devreme sau mai târziu, ele trebuiau să iasă la lumină.

Ascultă-ţi vocea interioară care are ceva să-ţi transmită! Opreşte-te un pic din iureşul cotidian şi adu-ţi aminte de suferinţele tale interioare, de rănile rămase deschise în inima ta, pentru că ai nevoie de această întoarcere spre sinele tău cel mai profund.

Dându-i puţină atenţie, te vei elibera de o povară pe care o tot cari cu tine de atâta timp.

Horoscop 20 mai Fecioară

Chiar dacă unele vise nu s-au împlinit atunci când ai vrut tu, ele nu înseamnă că s-au destrămat şi nu mai există, ci îşi aşteaptă rândul pentru a se materializa în alte vremuri.

Adu-ţi aminte de planurile pe care le-ai abandonat cândva, în momente în care nu erau întrunite condiţiile optime ca ele să devină realitate şi readu-le la lumină. Ajunge doar să le mai treci din când în când în revistă pentru a-ţi aduce aminte de ele.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel