Horoscop, duminică, 20 ianuarie, 2019

Horoscop. Scorpionii au  nevoie de ajutor într-un moment important pentru cariera lor şi când se uită  în jurul lor, se miră de câți prieteni adevăraţi aduni în preajma lor. Peștii nimeresc  într-un mediu ceva mai ostil, de oameni rigizi şi demodaţi, care nu lei înţeleg creativitatea şi originalitatea, ci doar ţi le critică. 

Horoscop, 20 ianuarie 2019, BALANȚĂ

Te afli într-un mediu în care, altădată, te simţeai mult mai bine şi aveai relaţii amicale cu toată lumea, dar de data aceasta ceva te irită şi te face să te comporţi ostil.

Fă un efort să te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru că tu eşti factorul perturbator care dă peste cap armonia şi buna înţelegere.

Dacă ai mereu ceva de comentat şi critici părerile cu care ceilalţi reuşesc să se pună de acord, e semn că cel recalcitrant eşti tu, deci trebuie să îţi revizuieşti cumva atitudinea agresivă.

Horoscop, 20 ianuarie 2019, SCORPION

Ai nevoie de ajutor într-un moment important pentru cariera ta şi când te uiţi în jurul tău, te miri şi tu câţi prieteni adevăraţi aduni în preajma ta.

E felul lor de a-ţi arăta că ţin la tine şi că apreciază ajutorul pe care şi tu, la rândul tău, l-ai oferit când au trecut şi ei prin situaţii similare. Te poţi baza întru totul pe ajutorul celor care îţi ţin companie care fac tot posibilul să rezolve problema care te preocupă.

Cu asemenea colectiv alături, eşti mai motivat, mai curajos să mergi mai departe şi totul ţi se pare mult mai uşor. Iată la ce sunt buni prietenii!

Horoscop, 20 ianuarie 2019, SĂGETĂTOR

Nu accepta doar să fii condus din umbră, ci, în situaţia de faţă, trebuie să preiei chiar tu frâiele unui anumit demers. A fi simplu călător într-o maşină condusă de altul, nu se va dovedi a fi cea mai potrivită atitudine, deci luptă cu dorinţa altora de a-ţi da ordine ci încearcă să faci chiar tu totul.

Altceva e să încerci decât să renunţi la luptă şi a-ţi accepta poziţia de spectator la eforturile altora.

Dacă accepţi doar această poziţie de subaltern, când ajungi la capăt vei descoperi că nu e locul în care doreai să ajungi, deci cel mai bine e să iei atitudine încă de la început, ca să nu fii ghidat într-o direcţie nepotrivită dorinţelor tale.

Horoscop, 20 ianuarie 2019, CAPRICORN

Adu-ţi aminte de o sarcină pe care nu ai dus-o la îndeplinire la timpul potrivit, cândva în trecut, şi care acum îşi cere de urgenţă dreptul de a o termina.

Aruncă deci o privire înapoi, pentru că acum deţii toate resursele pentru a o încheia cu brio şi a o şterge mai apoi de pe lista de restanţe. Că e vorba de un împrumut în bani nereturnat până acum, de o promisiune neonorată sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai uşor, ca atare ocupă-te un pic şi de lucrurile uitate printre amintiri.

Horoscop, 20 ianuarie 2019, VĂRSĂTOR

Mai lasă şi tu de la tine, nu mai trece în revistă, la nesfârşit, acele lucruri din trecut care nu au ieşit chiar aşa cum ai fi dorit. Sunt momente în care, ca să treci pe un nivel mai bun, e nevoie să abandonezi balastul care nu-ţi mai trebuie, şi acelaşi lucru trebuie să faci şi tu azi.

Tot cărând după tine un bagaj inutil şi greu, practic îţi tai tot elanul. Iartă, uită, închide capitolul care nu mai are nici un rol în povestea ta şi gândeşte-te la următorul episod din viaţa ta.

Eşti în faţa unui nou început, dar trebuie să intri în această nouă etapă complet eliberat de temeri, amintiri sau regrete.

Horoscop, 20 ianuarie 2019, PEȘTI

Nimereşti într-un mediu ceva mai ostil, de oameni rigizi şi demodaţi, care nu îţi înţeleg creativitatea şi originalitatea, ci doar ţi le critică. Nu trebuie să le dai lor satisfacţie şi să te comporţi aşa cum le-ar plăcea lor: fii tu însuţi orice ar fi şi poartă-te cum crezi doar tu de cuviinţă.

Ce rost are să-ţi cenzurezi orice gest, orice cuvânt, orice idee doar pentru că cineva alături de tine strâmbă din nas în permanenţă? Faci un lucru care te reprezintă, şi nu merită să urmezi doar îndrumările limitate ale celor care îţi sunt în preajmă.

Tu poţi mai mult decât te lasă ei să manifeşti, ca atare revendică-ţi libertatea totală de a face lucrurile în felul tău. Ei n-au decât să comenteze!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel