HOROSCOP, duminică, 2 aprilie 2017

Berbec

Nicaieri nu te simti mai bine decat in medii aglomerate, printre cat mai multi oameni, chiar si complet necunoscuti. Umorul e pe buzele tuturor, iar atmosfera aceasta vesela si relaxata e perfecta pentru a uita de toate. Se leaga usor discutiile, comunicarea merge excelent, dar totul e direct legat de aceasta atitudine pozitiva pe care fiecare reuseste sa o arate in ochii celorlalti. Daca fiecare face efortul de a mentine tonul pe acest nivel (relaxat, amuzant, vesel), ziua va oferi numai motive de distractie, deci si tu, si ceilalti trebuie sa alungati din minte orice gand neplacut care ar putea strica atmosfera. Discuta doar de ceea ce-ti face placere!

Taur

Ceva nu mai merge in relatia de suflet, esti blocat intr-un punct fragil pe care nu prea stii cum sa-l gestionezi. Unul din voi sufera, se simte neglijat, nu mai are aceeasi senzatie de armonie si buna intelegere, dar la originea acestui hop e o banala replica prost interpretata. Daca ati gasi timpul potrivit si starea necesara pentru a sta putin de vorba fata in fata, ati gasi imediat unde se ascunde punctul sensibil si sa-l reparati cu explicatii si scuze. Dar orgoliul nu te lasa sa recunosti ca ai comis pe undeva o eroare, si risti sa mentii aceasta atmosfera apasatoare prea mult timp.

Gemeni

Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intentionat atunci cand te-ai implicat intr-o actiune, si ai tendinta de a aluneca incet spre deceptie. Daca ai fi mai atent, ai descoperi ca tot e ceva decat nimic, pentru ca sigur exista un avantaj in ceea ce ti se ofera la efortul depus, chiar daca nu e chiar ceea ce ai dorit. Jumatatea plina a paharului cantareste mult mai mult decat crezi. Bucura-te cu ce ai, nu privi dincolo de ceea ce ai obtinut deja, spunand ca de fapt nu ai nimic. Ba da, ai, si inca suficiente, dar daca pretentiile tale sunt mult prea ridicate, risti o dezamagire.

Rac

E nevoie de o discutie sincera fata in fata cu persoana iubita, pentru a va aduce unul altuia unele explicatii menite sa restabileasca adevarul in relatia voastra. Unui din voi se simte cu musca pe caciula cu ceva, de aceea s-ar cere musai o destainuire de suflet care sa alunge suspiciunea sau gelozia. Lucrurile ar putea reveni usor la normal daca v-ati recunoaste fiecare greselile cu maxima responsabilitate, deci nu fugiti, nici unul, nici altul, de marturisiri. Efectele lor ar fi excelente, de parca vi s-ar lua o piatra de pe inima. Ai gresit? Recunoaste? Celalalt a gresit? Iarta-l!

Leu

Esti gata sa te indragostesti de un vis, de o imagine, de o poveste care te face sa zbori printre norisori. Visezi frumos, iubirea te face mai idealist, dar si un pic mai credul, incat esti gata sa crezi orice daca e legat de iubire. Da, e frumos sa traiesti intr-un basm frumos, cu printi calare pe cal alb, dar inainte de a te lasa purtat pe aripi de poveste, incearca sa lupti cu valul de iluzie care se lasa peste mintea si inima ta, ca nu cumva sa creezi o lume imaginara care, intr-o zi, se va destrama ca un balon de sapun. Mai bine privesti iubirea realist, il vezi pe cel din fata ta asa cum este, nu asa cum ti-l doresti tu, nu-l mai invalui intr-o aura idealizata, ca sa nu cazi in mrejele unei idile imposibile. Tine sub control tendinta de a visa in iubire, pentru ca s-ar putea sa ajungi prin locuri unde relatia voastra nu poate ajunge...

Fecioara

Esti la finalul unei actiuni, dar nu esti complet multumit de rezultate, incat iti pierzi interesul pentru ceea ce ai reusit sa construiesti pana acum. Esti in pragul unui abandon, ceea ce nu e chiar recomandabil. E posibil ca acum, pe moment, sa nu fii prea incantat de nivelul la care ai ajuns, dar nu renunta chiar acum! Daca abandonul tau survine cu o zi inainte de succesul scontat? Ca atare cel mai bine e sa lupti cu tendinta aceasta de a sista orice eforturi cu gandul ca oricum nu ajungi acolo unde vrei. Ba da, ajungi, si esti pe ultima suta de metri, dar nu-i pacat sa te impiedici chiar pe ultima turnanta?

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel