Horoscop, duminică, 19 martie 2017

Berbec

In familie au loc evenimente placute ce devin sursa ta de energie pentru a merge mai departe. Pentru ei, capeti acum mai mult curaj sa pornesti intr-o directie complet noua catre care ei te indeamna, deci nu poti sa-i dezamagesti batand in retragere. De dragul lor, devii dintr-o data mult mai activ, mai implicat, mai dornic de schimbare, si faci tot ce-ti sta in putinta sa inaintezi spre ceea ce-si doresc ei mai mult. Nimic nu ti se pare mai motivant decat fericirea celor dragi!

Taur

Esti un prieten de nadejde care sare imediat in ajutor daca este solicitat. Cineva are nevoie de tine si nu stie cum sa te abordeze, dar tu simti ca nu stie ce e de facut intr-o anumita situatie si incerci, prin exemplu personal, sa-i oferi o solutie. Nu ajunge doar sa-i spui teoretic ce e de facut, ci pui si umarul la rezolvarea acelei probleme, convins ca va intelege mai bine cum sta problema daca ii arati concret cum se rezolva. Esti si un bun prieten, dar si un bun profesor in fata cuiva care chiar are multe de invatat de la tine.

Gemeni

Daca ai putea prelungi la nesfarsit starea de bine care te cuprinde astazi, ai fi fericit, deci fa tot posibilul sa profiti cat mai mult de aceasta stare! o petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestui final de saptamana si orele par sa nu se mai sfarseasca intr-o atmosfera vesela. La un moment dat, ai sentimentul ca timpul s-a oprit in loc si acelasi eveniment fericit se repeta iar si iar, spre marea ta satisfactie, semn ca, atunci cand esti optimist, poti sa pastrezi langa tine mult timp ce e mai frumos si bun in viata.

 Rac

Te bucura linistea care s-a instalat peste unele probleme care te-au tinut pe loc in ultima vreme. Nu se mai intampla nimic, ceea ce e pe placul tau, pentru ca asa mai poti rasufla si tu un pic... Prea ai fost implicat in tot iuresul evenimentelor, prea te-ai agitat mult, ca atare acum, ca s-a instalat rutina si calmul, nu poti decat sa te mai relaxezi si tu cat de cat. Intr-o astfel de pauza binevenita, parca incepi sa vezi lucrurile din alt unghi, incat descoperi mult mai usor fisurile sau erorile din ultima perioada. Gasesti solutii mai bune, pentru ca nu te mai impinge nimic de la spate.

Leu

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un ajutor in avantajul tau, va avea efecte exact contrarii, pentru ca cel care vrea sa te ajute azi, mai degraba strica. El crede ca iti ofera sfaturi utile, ca iti ridica moralul, ca iti da exemple bune de urmat, dar o face intr-o forma atat de nepotrivita, incat binele face mai mult rau! Poate nici nu aveai nevoie de interventia sa, dar, din exces de zel, el se baga in treburile tale dorind sa-ti fie de ajutor, in felul lui, dar nu reuseste. Mai bine te-ai descurca de unul singur decat cu tovarasi care mai mult te incurca, deci alege-ti cu grija companionii. Unii chiar nu sunt adecvati situatiei in care te afli.

Fecioara

Esti atat de optimist, de vesel, de fericit incat unii ar putea spune despre tine ca esti de-a dreptul un visator naiv care iubeste pe toata lumea. Dar asa esti tu! Nu te poti supara azi pe nimeni, oferi neconditionat iubire, prietenie, ajutor, fara sa astepti nimic inapoi. E o atitudine nevinovata, de copil care se dedica tuturor chiar si fara sa merite, dar tu continui sa oferi altruist pana la Dumnezeu, sa te sacrifici cu draga inima, constient ca asta face parte din modul tau de a fi fericit. Tu nu poti fi azi nici egoist sau invidios, nici distant sau indiferent, ci iti deschizi inima, bratele, usa, poate si portofelul, doar pentru a salva, in felul tau pe cineva. Nu conteaza ca nu-ti cere ajutorul: tu i-l dai oricum pe gratis!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel