Horoscop, duminică, 19 august, 2018

Horoscop. Nativii din Balanță se află la capătul unei călătorii simbolice, pentru care au depus mari eforturi, dar au și  motive de mândrie personală pentru tot ce ai realizat pe parcurs. Săgetătorii simt nevoia să mediteze un pic la viaţa lor, la destin, la misiunea personală pe acest pământ.

Horoscop, 19 august 2018, BALANȚĂ

Eşti la capătul unei călătorii simbolice, pentru care ai depus mari eforturi, dar ai motive de mândrie personală pentru tot ce ai realizat pe parcurs. E vremea să pui punct unei etape, indiferent cât de dificilă a fost, căci acum contează doar faptul că ai reuşit să duci totul la capăt cu brio. Da, cu muncă, da cu hopuri, da cu lecţii învăţate, dar iată că nivelul la care ai ajuns îţi inspiră bucurie deplină şi un puternic sentiment de eliberare. Închizi uşa spre tot ce ai pătimit înainte, şi contează doar sentimentul de fericire că s-a terminat, semn că niciodată nu trebuie să spui nu se poate. Iată că se poate!

Horoscop, 19 august 2018, SCORPION

Nu te mai gândi la paşii parcurşi până aici, la cât de greu ţi-a fost înainte, ci contează că nivelul la care eşti acum e unul stabil, clar, bine definit, care nu-ţi mai inspiră nicio îndoială. Ai acum motive să spui lumii ce ai realizat, pentru că te simţi în siguranţă şi nimic nu te face să te temi că ceva s-ar mai putea schimba. Ai un puternic sentiment de securitate, ce te face să te relaxezi un pic, să cobori scutul protector pe care ţi l-ai ridicat în jurul tău şi să începi să spui lumii ce ai realizat, pentru că ai cu ce te lăuda! Din teamă sau din superstiţie, preferi să ajungi mai întâi acolo înainte de a spune unde şi cum!

Horoscop, 19 august 2018, SĂGETĂTOR

Simţi nevoia să meditezi un pic la viaţa ta, la destin, la misiunea personală pe acest pământ. Ai ocazia să discuţi cu cineva despre aceste subiecte extrem de serioase care te pun pe gânduri. O vizită la biserică pentru a te ruga, lectura unor cărţi spirituale, o excursie prin locuri sfinte au un astfel de efect asupra ta, pentru că te ajută să sondezi adânc în interiorul tău şi a scoate mai mult la iveală scânteia ta de divinitate. Nu te îndoiai că există, dar eşti uimit să le priveşti azi într-o lumină nouă au într-o dimensiune mult mai profundă care te împlineşte.

Horoscop, 19 august 2018, CAPRICORN

Eşti extrem de generos astăzi şi nici nu te uiţi la bani sau la bunurile pe care eşti gata să le oferi cu inima deschisă. Contează cel mai mult pentru tine sclipirea din ochii celor care primesc azi semnele tale de bunătate şi zâmbetul de pe faţa lor atunci când apari în calea lor. Datorită acestor gesturi de minunată mărinimie şi spirit umanitar vei câştiga admiraţia sinceră a multor oameni care chiar aveau nevoie de un mic motiv de bucurie care iată, vine de la tine. Că este un câine care cere o bucată de pâine, un sărman de pe stradă sau cel mai bun prieten care are nevoie de un cuvânt bun, tu eşti lângă ei cu tot sufletul.

Horoscop, 19 august 2018, VĂRSĂTOR

Apare o problemă din cauza intervenţiei nefaste a unei alte persoane în treburile tale. Stai pe loc doar din cauza lui, pentru că s-a băgat unde nu-i fierbe oala iar acum trebuie să repari prostiile sale. Nu te enerva, pentru că rişti să strici şi mai mult dacă îţi pierzi cumpătul, ca atare lasă un pic lucrurile să se aşeze înainte de a interveni să redresezi situaţia. Nu e momentul să faci ceva concret, ci doar să-l laşi pe inamicul respectiv să termine, şi abia după aceea, cu calm şi cu răbdare, să readuci totul pe făgaşul normal. Acum ia şi o pauză.

Horoscop, 19 august 2018, PEȘTI

Dacă pleci la drum astăzi, stai cu urechile pâlnie la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că informaţiile interesante vin de pretutindeni. Fii receptiv la sfaturi, la idei, la cuvintele care se aud în preajmă, pentru că, printre ele, se află şi unele informaţii care se vor dovedi a fi esenţiale pentru planurile tale. Cele mai bune veşti nu sunt accesibile aici, alături de tine, ci la o oarecare distanţă de casă. Ori iei legătura prin telefon sau alte mijloace de comunicare cu acele zone, ori ajungi personal pe acolo datorită deplasărilor de azi, dar te întorci acasă cu încă o experienţă acumulată. Dacă ai sta pe loc, nu ar apărea această ocazie minunată de a mai învăţa ceva util.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel