Horoscop, duminică, 17 februarie 2019

Horoscop. Săgetătorii au parte de un flux de usurinta in ceea ce priveste banii, fie ca vin fie ca pleaca, in special daca ii cheltui pe casa si familia ta.  Vibratia Peștilor  pentru astăzi este super creativa, romantica si visatoare. 

BALANȚĂ

Cu siguranta ai ochiul format azi pentru frumusete. Este natural sa vrei ca spatiul de locuit sa reflecte gustul tau stilat. Gratie aliniamentului norocos Venus-Neptun, esti inspirat(a) sa iti sufleci mancecile si sa iti "murdaresti" mainile in treburi domestice ca sa iti vezi visul implinit. Fie ca redecorezi sau faci o munca usoara de renovare, fii realist despre timpul si bugetul pe care il ai ca sa faci tot ce vrei.

SCORPION

Cu siguranta esti capabil(a) sa ridici flirtul la nivel de arta, gratie aliniamentului norocos Venus-Neptun de azi. Vei sti exact ce sa spui ca sa convingi pe cineva de devotamentul tau. Si tu poti primi mesaje minunate de iubire. Fie ca tu trimiti sau primesti, fii constient ca exista un element de fantezie implicat. Numai timpul va sti daca sentimentele care sunt exprimate pot rezista luminii dure a realitatii.

SĂGETĂTOR 

Ai parte de un flux de usurinta in ceea ce priveste banii, fie ca vin fie ca pleaca, in special daca ii cheltui pe casa si familia ta. Gratie aliniamentului norocos Venus-Neptun, granita dintre nevoi si dorinte este usor blurata. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa cheltui bani dar ai grija sa ii investesti in ceva ce merita. Exista insa si reversul, chiar daca nu se rezolva neaparat o problema, daca dai bani pe ceva ce te face sa te simti bine, nu e ceva chiar asa de rau.

CAPRICORN

Lookul tau si cuvintele tale sunt seducatoare. Gratie aliniamentului norocos Venus-Neptun, exista o vibratie magica despre tine care ii atrage pe oameni. Nu exista urma de indoiala ca nu ai sti sa iti folosesti farmecul ca sa cuceresti pe cineva. Doar fii atent sa nu fii lipsit de sinceritate sau sa nu manipulezi pe cineva. Cuvintele se pot intoarce sa te bantuie daca nu esti super atent cu ce spui. Sigur, nu vrei sa fii fata sau baiatul rau care spune adevarul brutal, dar nici sa spui minciuni sau vorbe flatante false.

VARSATOR

Uneori este bine sa iti hranesti dorintele in particular, in special daca timpul nu este potrivit sa te duci in public cu ceea ce vrei. Gratie aliniamentului norocos Venus-Neptun, va trebui sa iti dai seama daca ceea ce iti doresti este realist sau nu. Daca nu este, cel mai bine e sa tii totul pentru tine deocamdata. Este bine sa ai un vis dar sa nu fie el sursa unei dezamagiri. Nu acesta este scopul viselor.

PEȘTI

Vibratia ta este super creativa, romantica si visatoare. Gratie aliniamentului norocos Venus-Neptun, este ca si cum imprastii praf magic de stele pretutindeni unde te duci. Este o zi grozava sa fie petrecuta cu un prieten cu care ai o conexiune speciala. Te vei bucura sa aduci aceasta magie si intr-o activitate de grup. Oamenii vor aprecia sa aiba pe cineva in preajma care sa le creasca vibratia si sa se uite la viata dintr-o perspectiva diferita. Te vei simti validat cand oamenii sunt receptivi la darurile unice pe care le ai de oferit in jurul tau prin existenta ta.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel