HOROSCOP, duminică, 17 decembrie 2017

Berbec 

Un conflict de zilele trecute revine azi mult mai usor la normal caci, cuprinsi cumva de spiritul relaxant de weekend, fiecare parte implicata se arata dispusa sa renunte la orgolii.

Este vremea compromisurilor, a negocierilor, in care si tu si celalalt mai treceti cu vederea unele aspecte si va aratati deschisi sa iertati si sa uitati. Unele dispute nici nu-si mai au rostul, pentru ca provin din diferente de gusturi absolut firesti, dar in care fiecare o tine pe a lui. Nu si azi!

Taur

Ideile pe care le prezinti celor din fata ta sunt imediat acceptate de cei care te asculta, pentru ca vii cu argumente logice, cu explicatii detaliate, si toata lumea intelege exact ce vrei sa spui.

Foloseste-te de atuurile tale din domeniul comunicarii si pune-ti in valoare inteligenta, pentru ca de acolo, din mintea ta, vin azi cele mai bune solutii de care au si altii nevoie.

Propunerile pe care le expui, caile pe care pe propui sunt imbratisate cu incredere de cei care iti sunt alaturi, pentru ca ei nu gasesc, momentan, alte solutii. Exprima-ti punctul de vedere cu vehementa si incredere, pentru ca ai cu ce te lauda!

Gemeni 

Nu te crampona de obstacolul minor care te tine acum pe loc, ci mai cere sfaturi, suna un prieten, aduna-ti grupul de sustinere, pentru ca solutiile apar din aceasta consultare reciproca.

Ideile tale, combinate cu ale celor din jur, vor duce la deblocarea situatiei si totul va merge din nou ca uns pe o linie ascendenta. Hopurile sunt inerente in orice plan important, mai ales cand sunt atat de multe capete luminate la un loc, dar din schimbul permanent si sincer de opinii se nasc si solutiile salvatoare.

Rac 

Demult nu te-ai mai simtit atat de bine, atat de fericit, dornic de aventura si de distractie. Poate iubirea e cea care te entuziasmeaza asa sau iti aduci aminte sa fii copil si lasi sa iasa la iveala toata energia pe care o tineai blocata din timiditate sau din cauza stresului.

Azi dai impresia ca nu mai tii cont de nimic, ca ai lasat deoparte orice retineri, pentru ca sansa de a te simti bine nu apare la tot pasul. Rupe-te de propriile limite si comporta-te ca si cum tu ai fi centrul universului!

Leu

Iesi in lume, du-te unde vezi cu ochii, pentru ca cel mai minunat lucru de care poti avea azi parte e aerul proaspat! O drumetie prin imprejurimi, o zi petrecuta afara, o calatorie cu masina, chiar si fara o tinta anume, pot avea efecte relaxante asupra psihicului tau.

Lasa orice treaba deoparte, nu te mai gandi la nimic din ceea ce te asteapta acasa, scoate-ti familia la aer.

Va veti intoarce cu totii acasa intremati, incarcati de energie pozitiva, si cu o pofta grozava de mancare si de distractie. Semn ca exact de asta iti era tie cel mai dor: de un pic de aer curat.

Fecioară

Nu pune la suflet sfaturile superioare venite de la o persoana a carui experienta o admiri si o recunosti, numai ca el nu prea stie sa fie delicat. Spune lucrurilor pe nume, cu cifre si date clare, cu argumente si rationamente logice, fara a apela prea mult la ceea ce transmite inima, or tu receptezi totul prin prisma emotiilor.

Nici unul nu trebuie sa respinga pozitia celuilalt, de vreme ce sunteti croiti pe calapoade atat de diferite.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel