Horoscop, duminică 16 septembrie, 2018

[] []

15 sep 2018 / 21:38
Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Zodii

Horoscop. Prin alea Gemenilor trece o şansă excelentă, dar nu îi prind în cea mai bună pasă şi riscă să-i dea cu piciorul. Leii, cu cât stau și se gândesc  mai mult la o problema, cu atât descoperă mai multe motive de îngrijorare.

Horoscop,  16 septembrie 2018, BERBEC

Fă tot posibilul să-ţi permiţi azi o cât de scurtă ieşire din mediul tău obişnuit. Că e o călătorie mai lungă sau o simplă plimbare pe jos până acasă, efectele sale vor fi excelente asupra tonusului tău general. De altfel, orice gen de deplasare ar fi de preferat, deci, fie că ieşi cu bicicleta, dacă vremea îţi permite, fie că ieşi la jogging sau la un marş forţat prin cartier, te întorci acasă remontat, plin de energie şi cu o stare de bună dispoziţie de invidiat. Oferă-ţi câteva minute de distracţie, dar una care să implice şi un cât de mic efort fizic. Te relaxezi de minune dacă te plimbi puţin!

Horoscop, 16 septembrie 2018, TAUR

Priveşti spre viitor cu un optimism molipsitor şi nu poţi vorbi de etapele următoare decât cu un ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru că ai deplină încredere în ce va urma. Păstrează-ţi acest tonus până la capăt, deoarece visul tău are şanse să se materializeze numai dacă îţi menţii această energie chiar dacă apar obstacolele de pe parcurs. Nu te întrista nici la cea mai mică suspiciune care se infiltrează în suflet cu continuă să spui cu tărie că se poate!

Horoscop, 16 septembrie 2018, GEMENI

Trece prin calea ta o şansă excelentă, dar nu te prinde în cea mai bună pasă şi rişti să-i dai cu piciorul. Te îndoieşti că ar ieşi ceva bun de aici şi, tot căutând nod în papură, vei lăsa norocul să treacă pe lângă tine fără a profita de el. Lasă nesiguranţa deoparte şi pune imediat mâna pe ocaziile bune care se ivesc, pentru că norocul nu te aşteaptă. Uneori, e nevoie de reacţii foarte prompte pentru a beneficia de auspiciile bune ale unei situaţii, pentru că nu ţi se oferă de două ori. Mâine ar putea fi deja prea târziu!

Horoscop, 16 septembrie 2018, RAC

Credeai că prietenii te vor susţine într-un moment dificil, dar, în loc de încurajări care să-ţi ridice moralul, te trezeşti sub tirul criticilor lor. E un semnal de alarmă cu privire la bunele lor intenţii, deci ai tot dreptul să le pui la îndoială sinceritatea şi loialitatea. Tu nu ai fi făcut aşa, dacă ei ar fi trecut prin situaţii similare, ba chiar ai fi pus umărul alături de ei ca să depăşească hopul, pe când ei ce fac? Te judecă, te ceartă, fug de răspundere sau încearcă să te influenţeze să renunţi. Nu de asemenea ajutor ai tu nevoie acum. S-ar putea ca prietenii mai vechi să te dezamăgească, în timp ce alţii, de la care nu aşteptai nimic în mod special, să te susţină mult mai bine. Fii deci exigent cu cei pe care îi accepţi alături!

Horoscop, 16 septembrie 2018, LEU

Cu cat stai si te gandesti mai mult la o problema, cu atat descoperi mai multe motive de ingrijorare. Nu privi totul doar din prisma greutatilor sau probelor prin care treci pentru a depasi acest impas, ci priveste cu luciditate si intelepciune, ca sa vezi ce ai de invatat din asta. Iti faci griji fara motiv, ti se pare mult prea greu pentru nivelul tau actual, dar daca te-ai detasa un pic de asa zisa gravitate a situatiei, ai vedea ca nu e nici grav, nici rau, nici dificil de rezolvat. Daca privesti totul cu teama si cu pesimism, e si normal sa nu vezi in jur decat hopuri, dar daca ai analiza la rece, ca si cum nu ai fi tu implicat, ai descoperi repede cai de iesire.

Horoscop, 16 septembrie 2018, FECIOARĂ

Graba şi impulsivitatea pot avea urmări dintre cele mai neplăcute, ca atare trebuie să-ţi ţii sub control tendinţele exagerate din orice domeniu. Fie că eşti cam agresiv la volan, fie că te aprinzi repede în discuţiile în contradictoriu. Dacă nu te opreşti la timp, în limitele normale, tu vei fi cel care va avea cel mai mult de suferit de pe urma propriilor tale gafe. Eşti tentat să faci un gest incorect, având impresia că ţi se cuvine, dar după ce furia momentului va trece, vei regreta amarnic nervii de acum.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24