EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 16 ianuarie 2022

Daniela Simulescu, astrolog
Daniela Simulescu, astrolog

Horoscop. Conjuncție Soare-Pluto. 

Astăzi avem o conjuncție între Soare și Pluto, în semnul Capricornului. Un asemenea aspect poate fi responsabil de o doză în plus de ambiție, determinare, putere, dar în același timp și de extremism, tendințe radicale și inflexibilitate. Unii dintre noi vor dori să aibă atât primul, dar și ultimul cuvânt. Vom fi preocupați de cum ne manifestăm autoritatea.

Berbec

În relația cu familia vor apărea momente care te vor face să fii mai intransigent. Bineînțeles că vrei crea tot felul de reacții pe măsură atitudinii tale.

Taur

Conexiunea cu spiritualitatea poate deveni in instrument util în a depăsi momentele mai provocatoare ale zilei.

Gemeni

Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție cuvintelor. Este posibil să spui lucruril care să îți aducă diverse pierderi.

Rac

Îi acorzi putere deplină partenerului sau unei persoane apropiate. Și o faci în mod automat. Și este clar că nu vei fi mulțumit.

Leu

Astăzi, ori lenevești toată ziua, ori uiți că este duminică și te ocupi doar de muncă. Treburile gospodărești îți vor da mari bătăi de cap.

Fecioară

Grija excesivă pentru cei dragi nu te va ajuta deloc. Ba chiar te va face să ratezi tot ce este important. Încearcă să te mai relaxezi.

Balanță

Poate fi o zi bună pentru a face vizite sau pentru a primi musafiri. Cu siguranță, ai nevoie de mulți oameni în jurul tău.

Scorpion

Cuvintele tale vor avea o putere uimitoare asupra celorlalți. De la cele mai simple replici, până la cele mai înțelepte. Deci ai grijă la ce spui!

Săgetător

Atenția ta va fi direcționată către zona financiară. Ori vei cheltui prea mulți bani, ori vei face tot posibilul să nu scoți niciun ban din buzunar.

Capricorn

Vei fi prizonierul minții tale. Vei lua totul prea în serios și astfel, vei reuși să îi faci pe oamenii dragi să se retragă.

Vărsător

Somnul îți poate fi foarte afectat. Iar unele amintiri să te bântuie în mod exagerat. Va fi dificil să te poți concentra la programul zilei.

Pești

Simți nevoia acută de a petrece timp cu oamenii dragi. Și te vei supăra dacă prietenii nu vor fi la fel de disponibili.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel