Horoscop, duminică, 16 decembrie, 2018

Horoscop. Pentru Capricorni, prietenii sunt foarte importanţi pentru aceștia, luând  legătura cu câţiva dintre ei pentru a vă pune la curent cu ultimele veşti. Vărsătorii  au alături un om a cărui valoare o recunoşti în felul or, dar nu pot să își controleze invidia care îi cam macină atunci cândîi  compară cu el.

Horoscop, 16 decembrie 2018, SCORPION

Dacă vezi că problema în care eşti implicat nu mai aduce nimic nou şi nu se mai schimbă deloc, ar fi bine să te gândeşti la o soluţie de compromis, pentru că nu are rost să rămâi blocat în această situaţie.

E clar că a ajuns într-o zonă ternă care te va plictisi, pentru că tu nu eşti genul de om acre să accepte lucrurile demodate, banale, rutinate.

Tu mereu vrei altceva, şi această problemă devine enervantă prin lipsa sa de noutate. Tu personal trebuie să faci ceva pentru a depăşi impasul, să găseşti o cale de ieşire din banal şi din pasivitate, pentru că lenea nu ţi se potriveşte. Fă ceva chiar dacă nu eşti întru totul de acord cu acea activitate, dar tot e ceva decât să stai şi să aştepţi miracole.

Horoscop, 16 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Îţi aduci aminte de vremurile când erai copil şi erai liber să faci ce vrei? Acelaşi lucru îl vei prefera şi astăzi, o aventură ca pe vremuri, când umblai unde te chema inima, când aveai curaj să te aventurezi în orice direcţie, fără să te gândeşti la consecinţe sau la pericole.

Ai acum şansa de a redescoperi o plăcere din acele timpuri, poate de pe vremea când erai copil, pentru că simţi nevoia unei eliberări totale, dar tu nu te simţi liber decât în acele spaţii de care eşti ataşat sentimental, unde te simţi ocrotit.

Ca atare o vizită prin locurile natale sau la bunici, îţi oferă ţie ocazia de a fi liber şi a te manifesta aşa cum îţi place, făcând lucruri pe care le făceai demult şi care te-au ajutat să te dezvolţi.

Horoscop, 16 decembrie 2018, CAPRICORN

Prietenii sunt foarte importanţi pentru tine azi şi iei legătura cu câţiva dintre ei pentru a vă pune la curent cu ultimele veşti din viaţa fiecăruia. Un plan comun ar fi de preferat, pentru că e o zi perfectă pentru toţi dacă aţi ieşi într-o excursie sau la un grătar.

Distracţia, conversaţiile, mişcarea în aer liber vor fi liantul ideal pentru a vă apropia mai mult sau pentru a-ţi face noi prieteni în medii neexplorate încă. Ai putea sta ore în şir la palavre la telefon sau pe mess cu amicii pentru că ai multe subiecte noi de discutat.

Horoscop, 16 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

Ai alături un om a cărui valoare o recunoşti în felul tău, dar nu poţi să îţi controlezi invidia care te cam macină atunci când te compari cu el. Ţi-e superior din anumite puncte de vedere şi ai uneori tendinţa de a-l critica decât să-l apreciezi sincer pentru ceea ce reprezintă.

E un exemplu demn de urmat, dar gelozia îţi pune beţe în roate şi nu îţi permite să faci precum îţi arată celălalt că ar fi bine. Preferi să i te opui cu orice preţ, decât să faci cum spune el că ar fi mai bine, dar într-o zi vei ajunge tot la vorba lui.

Horoscop, 16 decembrie 2018, PEȘTI

Rupe-te azi de ceilalţi şi nu mai încerca să le fii doar lor pe plac, pentru că, din atâta devotament şi dăruire, tu practic uiţi de tine. Priveşte un pic la ce ai făcut în ultima perioadă şi ai să descoperi că ai făcut atâta lume fericită cu prezenţa ta, cu sfaturile tale, cu serviciile pe care le-ai pus la picioarele tale, încât tu ai fost lăsat la o parte.

Acum e momentul să-i laşi pe ceilalţi pe planul doi şi să te uiţi doar la tine: care îţi sunt dorinţele, spre ce te îndrepţi? Conectează-te din nou la eul tău interior şi începe să clădeşti ceva doar pentru tine, fără a te mai gândi la alţii! Ceea ce gândeşti, spui şi decizi acum contează numai pentru binele tău şi se materializează sub ochii tăi!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel