EXCLUSIV  Horoscop, duminică. 15 mai 2022

Horoscop Daniela Simulescu
Horoscop Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Careu Soare-Saturn. 

Astăzi avem un careu între Soarele din Taur și Saturn din Vărsător. Cei cu marcaj fix în astrograma personală(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se pot întâlni cu diverse situații frustrante. Le recomand să nu ia nimic personal, dar dacă o fac să se gândească pe urmă ce se ascunde în spatele supărării. Inițial vor descoperi ceva ce nu le convine și nu vor să accepte că există în interiorul lor. Mâine vom avea Eclipsa de Lună/Lună Plină în Scorpion. 

Berbec

În continuare, vei simți nevoia să stai mai retras. Adică vor exista destule ocazii să ieși cu prietenii, dar nu vei fi destul de implicat. 

Taur

Totul gravitează în jurul acțiunilor partenerului. Asta și pentru că te validezi doar prin ce zice și face acesta. 

Gemeni

Nu te simți deloc în apele tale! Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu absolut nimic. Ci mai degrabă să lași viața să se întâmple. 

Rac

Ne apropiem de Luna Plină, iar tu vei simți din plin acest lucru. S-ar putea să te confrunți cu multe momente de confuzie. 

Leu

Nu trebuie să se întâmple ceva important astăzi. Este de ajuns ca o persoană să nu fie de acord cu tine și te vei enerva din plin. 

Fecioară

Treburile gospodărești vor deveni o corvoadă pentru tine dacă nu îi rogi și pe cei din familie să te ajute. Nu le poți face pe toate. 

Balanță

Asttele îți recomandă să își încarci progamul cu multe activități. Că dacă nu, vei fi dispus la a face cheltuieli inutile. 

Scorpion

Careul dintre Soare și Saturn poate crea frustrări între tine și partener. Undeva există o nemulțumire, însă nimeni nu spune ce anume. 

Săgetător

Vei fi permanent în contratimp. Oricum, nu te vei putea ocupa chiar de toate activitățile pe care ți le propusesei pentru astăzi. 

Capricorn

Copiii îți pot da mari bătăi de cap. Ar fi bine să le acorzi mai multă atenție. Mercur retrograd te poate face destul de prăpăstios. 

Vărsător

Statul doar în casă nu îți face bine. Astrele îți recomandă să mai ieși, să te plimbi, să te întâlnești cu persoanele dragi. 

Pești

Va fi o zi bună dacă va fi diferită față de cele din această săptămână. Ai nevoie de diversitate, de evenimente și de interacțiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel