Horoscop, duminică, 14 octombrie, 2018

Crişan Andreescu / 13 oct 2018 / 21:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Horoscop. Scorpionii trebuie să se ocupe mai mult  de lucrurile mici şi neimportante pe care le-ar tot amânat în ultima vreme încât au atins un nivel care nu mai suferă amânare. Peștii au nevoie să se rupă de emoţiile pe care le tot adui după ei din trecut, dar se cere un act de voinţă. 

Horoscop, 14 octombrie 2018, BALANȚĂ

Ai toate motivele să priveşti cu încredere spre un proiect care evoluează excelent spre rezultatele visate. Cât timp îşi menţii acest tonus pozitiv în faţa acestei provocări, succesul nu e departe, ca atare continuă să vâsleşti cu entuziasm, cu elan, cu dorinţă imensă de a ajunge mai repede acolo unde ţi-ai propus.

Eşti susţinut de toate resursele tale interioare, pentru că, la baza acestui progres neîntrerupt, nu e altceva decât gândul tău, decât dorinţa ta imensă de a reuşi, alimentează acest gând cu tot ce ai mai bun în tine şi roadele vor apărea şi mai repede. Gândeşte pozitiv şi spune cu încredere: da, se poate!

Horoscop, 14 octombrie 2018, SCORPION

Ocupă-te de azi de lucrurile mici şi neimportante pe care le-ai tot amânat în ultima vreme încât au atins un nivel care nu mai suferă amânare. Vei scăpa foarte uşor de o mulţime de fleacuri, pentru că, la urma urmei, sunt doar multe, nu şi complicate.

Concentrează-te asupra acestei liste de mărunţişuri pe care nu merită să o mai dai deoparte: curăţenia prin sertare, ordinea prin hârtii, schimbarea garderobei de sezon, corespondenţa din ultima lună, vizitele promise demult. Ce bine te vei simţi după ce le ştergi din agendă!

Horoscop, 14 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Priveşte adânc în inima ta ca să descoperi imense resurse de a ierta şi de a trece cu vederea aspecte care ţi-au încărcat inutil sufletul cu nemulţumiri. Momentul e perfect pentru a observa, de fapt, că nu mai ai aceleaşi resentimente faţă de evenimentele care, altădată, te-au supărat, semn că poţi să ierţi şi să treci mai departe cu încă un capitol închis.

Nu are rost să tot duci după tine o amintire neplăcută sau un regret legat de timpuri de demult, pentru că acele momente de odinioară sunt deja prăfuite printre amintirile care s-au transformat între timp în experienţă de viaţă şi sursă de înţelepciune. Nu regreta că ai trecut prin toate acestea: ai învăţat enorm din ele!

Horoscop, 14 octombrie 2018, CAPRICORN

Înainte de a judeca pe cineva, gândeşte-te în ce stare psihică este acesta. Nu cumva atitudinea ta e prea agresivă pentru el? Ai în faţă o persoană atât de fragilă încât trebuie să te porţi cu ea ca şi cu o floare: cu tact, cu delicateţe, punându-te mai mult în pielea sa.

Înainte de a deschide gura, analizează un pic tonul şi intenţiile pe care vrei să le transpui în cuvinte. Ţie ţi-ar plăcea să vorbească cineva cu tine aşa când nu eşti în cea mai bună stare emoţională? Cu siguranţă nu, deci ajustează-ţi şi tu replicile pentru a nu face pe cineva să sufere mai mult decât e cazul. Cu amabilitate, cu duhul blândeţii, cu iubire, poţi să-ţi transmiţi altfel mesajul, chiar dacă e vorba de critici!

Horoscop, 14 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Te-ai trezit încă de dimineaţă cu o stare de slăbiciune fizică ce anunţă o posibilă boală. Nu te lăsa copleşit de aceste simptome, ci ia imediat măsuri.

Nu te aventura direct la sertarul cu medicamente şi nici nu da buzna în farmacie, pentru că nu acolo e remediul. Îl ai chiar tu, la purtător, şi este în mintea ta. Dacă mintea ta nu acceptă instalarea bolii, dacă îţi spui cu tărie că eşti în stare perfectă şi nu dai voie durerii să crească, mâine te vei trezi ca nou! De tine depinde cât se puternic eşti în faţa fricii ca boala să nu te doboare. Doar tu îi poţi spune: pleacă! Energia vindecătoare e în tine însuţi!

Horoscop, 14 octombrie 2018, PEȘTI

Uneori, ai nevoie să te rupi de emoţiile pe care le tot aduci după tine din trecut, dar se cere un act de voinţă. Eşti într-un moment excelent pentru a te debarasa de amintiri, de resentimente, de acele goluri din suflet pe care nu aveai curaj să le dai afară.

Ca să faci loc în inima ta noilor sentimente, trăiri şi emoţii frumoase, trebuie să faci curăţenie în interior, deci fă acest efort, odată şi-odată, pentru că – recunoaşte şi tu – ceea ce tot cari după tine nu mai are nicio importanţă pentru ceea ce eşti tu acum. Regretele şi suferinţele de odinioară s-au dus, lasă-le să se scurgă la vale şi deschide uşa noilor emoţii să-ţi inunde inima gata să simtă din nou!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22