HOROSCOP, duminică, 14 mai 2017

Berbec

Desi totul pare sa evolueze mult prea simplu, aproape fara a depune vreun efort, vei vedea ca totul urmeaza totusi o planificare foarte bine pusa la punct. Nimic nu-i intamplator in sensul pe care-l urmezi aproape intr-o doara, ca atare, desi pare un joc, e totusi un joc de strategie! Exista si reguli de urmat, si limite stricte, dar norocul tau e ca reusesti sa vezi doar partea pozitiva a acestui proces, fara sa te cramponezi de ce nu ai voie sa faci. Fii sigur ca esti condus de un fir director perfect spre finalul acestui exercitiu, astfel incat sa poti spune la capat ca toate s-au desfasurat exact asa cum doreai. Nu controla, ci lasa-te dus de val: duce acolo unde trebuie!

Taur

Privesti deja spre capatul unui proiect la care iti aduci contributia cu multa pasiune si parca intrevezi deja rezultatele promitatoare. Esti din ce in ce mai motivat sa grabesti pasul acum, spre final de capitol, pentru ca ai ambitii mari si vrei ca totul sa iasa perfect! Esti pe drumul cel bun spre un succes total si esti mandru de ceea ce cladesti prin forte proprii, dar ai grija sa nu scazi ritmul tocmai acum, pe ultima suta de metri. Nu fi inca atat de sigur pe succes, pana ce nu pui si ultimul punct la aceasta actiune. Deocamdata merge bine, dar pentru ca te bazezi deja pe reusita, daca scapi ceva din vedere tocmai acum?

Gemeni

Nedreptatea unora te transforma intr-un militant fervent pentru a demonstra care e realitatea. Nu suporti sa-i vezi pe altii ca obtin ceva fara sa merite sau ca sunt apreciati pentru munca altora, mai ales ca tu cunosti adevarul, dar nu poti doar sa spui, ci sa si dovedesti! Lupta sa scoti la iveala adevarul pe cele mai corecte cai si nu te lasa pana ce nu obtii victoria cinstita in situatia de fata. Oameni care mint, care inseala, care calca stramb vor exista intotdeauna, nu-i poti tu elimina si nici schimba in bine, dar nu trebuie sa-i tolerezi in preajma ta. Daca iubesti adevarul, scoate-l la lumina prin orice mijloace!

Rac

Nimeni nu-i intelege mai bine ca tine pe cei care sufera, care nu au nimic, care nu-si gasesc drumul in viata. Poate si pentru ca ai trecut si tu prin momente similare si te poti pune cel mai usor in pielea celuilalt. Ai tu un talent special de a empatiza cu oricine, de a intelege perfect ce simte, astfel incat tu il poti consola cel mai bine. Nu plangi alaturi de el ca sa-i accepti abandonul in fata greului, ci dimpotriva: preiei pe umerii tai ceva din problema care il apasa si ii arati, prin exemplu personal, ca nimic nu e imposibil, ca si cel mai complicat hop poate fi depasit daca te descatusezi de frici si slabiciuni. Arata-i ca are voie sa faca ce vrea, ca nu il tine nimeni cu forta captiv in inchisoarea gandurilor negative si ca se poate elibera.

Leu

Ca sa remediezi o problema pe care o tot cari dupa tine de ceva vreme, ar trebui sa te intorci cumva direct la sursa care a generat situatia. Azi ai ocazia de a te intoarce inapoi, la primul pas al acelei actiuni care nu pare sa mai evolueze. E sansa ta de a repara decizia luata atunci, la start si o mai iei o data de la capat. Fii multumit ca ai aceasta sansa, caci nu intotdeauna ti se ofera prilejul de a reporni totul inca o data. Daca prima oara nu a mers bine, acum lucrurile ar putea cunoaste alt elan, alt sens, alti sorti de izbanda, ca atare nu ezita sa te intorci de unde ai plecat candva.

Fecioară

Niciodata nu vei multumi pe toata lumea si niciodata nu vei scapa fara sa fii barfit si comentat pe toate partile. Gura lumii – sloboda, dar nu trebuie sa te opresti tu din elan doar pentru ca altii n-au altceva de facut decat sa vorbeasca despre tine. La originea acestor barfe ar putea fi succesele tale financiare, achizitiile recente pe care le-ai facut numai tu stii prin ce eforturi, dar oamenii, daca te vad cu masina noua sau cu telefon scump, incep sa te invidieze si sa te vorbeasca pe la spate. Invaluie-i mai departe intr-un val de iubire si bunatate, pentru ca numai asa te poti proteja de efectele gandurilor lor diametral opuse tie. Bucura-te de prosperitatea ta!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel