HOROSCOP, duminică, 12 martie, 2017

Berbec

Nu detii tu chiar toate solutiile, si celalalt are ceva de spus. Daca discuti de fiecare data cu familia despre ceea ce te preocupa, se vor gasi solutii prin care problemele sa dispara. Nimic nu ramane fara remediu, ca atare nu insista sa le duci singur pe toate in spinare, ci asculta si parerile celor dragi. Stati de vorba pe indelete, spuneti-va fiecare parerea, ca, la final, sa extrageti o concluzie care sa adune la un loc toate ideile vehiculate, fara sa se bata cap in cap. Dialogul are rolul de a armoniza situatii scapate un pic de sub control, deci pune accent pe comunicare si reciprocitate.

Taur

Gelozia iti intuneca sufletul, pentru ca ai impresia ca cel drag iti ascunde ceva, ca face lucruri fara sa-ti spuna, dar nu cumva exagerezi cu aceasta atitudine? S-ar putea sa fie doar o impresie gresita, pentru ca partenerul trece printr-un moment mai dificil pe care nu vrea sa ti-l impartaseasca anume pentru a nu te ingrijora si pe tine, dar tu tratezi gresit discretia sa, ca pe un semn ca se ascunde de tine. Inainte de a-l trata cu ostilitate, incearca sa vezi ce se intampla cu el, ca sa nu interpretezi eronat nevoia sa de izolare sau de liniste.

Gemeni

Nu tine cont de anturajul nepotrivit in care nimeresti azi, pentru ca vor incerca sa te influenteze cu tot felul de motive de frica, de suspiciune, de nesiguranta, desi tu esti plin de energie si gata de orice aventura. Foloseste-te de acest bagaj imens de buna dispozitie si de chef de actiune pentru a te apuca de ceva important, constructiv, fara sa asculti argumentele nefaste care vin de la cei care iti tin companie. Ei spun nu la orice, se tem de orice pas, nu au incredere in rezultatele spre care te indrepti si, la urma urmei, nu au incredere nici in tine, deci ti-ar fi mult mai bine fara asemenea tovarasi negativisti!

 Rac

Nu te astepta ca cei din jur sa-ti alimenteze visele, pentru ca ei nu au de unde sa stie pe ce anume te bazezi tu. Tu stii cel mai bine ce vrei, ce poti, ce resurse ai la dispozitie, ca atare nu pune la suflet neincrederea cu care te trateaza. Ei chiar nu au curajul sa viseze in acest moment, nu au nimic bun de care sa se agate, dar nu in aceeasi situatie esti tu, care ai planuri marete de atins si mai ai si convingerea deplina ca le poti duce la indeplinire cu brio. Important e ce vrei tu si ce resurse pui in joc pentru rezultatele pe care le doresti, ca atare nu pleca urechea la criticile celor care te inconjoara. Ei vad in jur doar piedici si probleme.

Leu

Este o zi pe placul tau datorita oamenilor cu care interactionezi. Ai sansa de a intalni persoane care gandesc la fel ca tine si au acelasi entuziasm in fata planurilor de care vrei sa te ocupi azi. Fa echipa cu acestia in tot felul de actiuni interesante, dinamice, pline de viata, pentru ca rezultatele ar fi excelente. Prietenia este si ea in prim plan, atat pentru ca tu esti dispus sa oferi sprijin neconditionat celor la care tii, cat si pentru ca primesti din partea celor care te simpatizeaza numai gesturi frumoase, care iti confirma faptul ca ai alaturi de tine oameni potriviti viselor tale.

Fecioara

Micile neintelegeri din casa nu merita transformate in furtuni si mai mari, deci incearca sa te pui un pic in pielea celor dragi ca sa intelegi ce se intampla cu ei, ce-i face sa reactioneze negativ la ceea ce se petrece acasa. Partenerul de viata, un parinte sau un frate vine nervos acasa si tensioneaza si mai mult atmosfera cu nervii sai, iar tu, in loc sa ii oferi intelegere si o ureche de ascultat, ai putea reactiona si mai agresiv, incat nu mai e decat un pas pana la un imens scandal casnic. Ai grija, asadar, pana unde ridici tonul!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel