Horoscop, duminică, 12 august 2018

Horoscop. Nimic nu e veşnic pentru Tari, mai ales lucrurile frumoase de care sufletul lor are nevoie, ca atare azi trebuie să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri care, o vreme, ţi-a adus bucurie, linişte, armonie. Racii se comportă ca un om matur, serios, bine organizat, pe care oricine se poate baza.

Horoscop, 12 august 2018, BERBEC

E o bucurie să te afli în compania oamenilor tonici, care te vor molipsi şi pe tine de bună dispoziţie. Alătură-te imediat aventurii la care aceştia te invită, pentru că va transforma ziua într-o activitate foarte interesantă care vă va încărca bateriile. Nu păstra această zi pentru somn, odihnă sau lene casnică, ci caută să ieşi undeva alături de aceste persoane, pentru că împreună veţi avea o zi de milioane! Îţi face bine prezenţa lor, deoarece privesc viitorul în aceleaşi nuanţe ca şi tine, stimulându-vă unii pe alţii.

Horoscop, 12 august 2018, TAUR

Nimic nu e veşnic, mai ales lucrurile frumoase de care sufletul tău are nevoie, ca atare azi trebuie să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri care, o vreme, ţi-a adus bucurie, linişte, armonie. Că e despărţirea de cineva drag sau că trebuie să laşi în urmă o etapă care a însemnat enorm pentru tine, simţi că ceva se rupe în interiorul tău. Nu trebuie să te cramponezi de ce a fost, lasă lucrurile să evolueze, pentru că, în golul rămas, va veni ceva nou, la fel de important pentru suflet. Uită şi aşteaptă cu optimism noutatea!

Horoscop, 12 august 2018, GEMENI

Unii caută cu disperare o soluţie, când tu ai o paletă foarte largă de opţiuni la dispoziţie şi ştii să te foloseşti imediat de ceea ce deţii. Mai mult, având o atât de complexă bază de date în minte, ai puterea de a oferi şi altora soluţii, pentru că tu le vorbeşti din experienţă proprie. Şi tu ai trecut cândva prin problemele cu care se confruntă ei, deci ajunge să apeşi, simbolic, pe un buton, şi gata, ai şi găsit rezolvarea. Cine te are astăzi în preajmă ca prieten, colaborator sau sfătuitor, are numai de câştigat, pentru că tu ai soluţii practice la orice întrebare sau nedumerire de-a lor, poate chiar complet neaşteptate faţă de ceea ce se gândeau ei că trebuie să facă.

Horoscop, 12 august 2018, RAC

Te comporţi ca un om matur, serios, bine organizat, pe care oricine se poate baza. Tot ce promiţi tu devine fapt imediat, pentru că nu stai pe gânduri, ci pui osul la treabă, fie că e în beneficiul personal, fie al altora. Ai ceva de oferit lumii, sfaturi bine documentate, o mână concretă de ajutor, un obiect palpabil de care cineva se poate folosi cu succes, ca atare contribuţia ta e mai mult decât teoretică. E una care se vede şi care poate sta la temelia multor reuşite de care tu sau alţii te vei bucura.

Horoscop 12 august 2018 LEU
Exact acel lucru de la care nu mai aşteptai nimic şi pe care îl trecusei pe linie moartă, poate reveni spectaculos în prim plan, cu o energie nouă! Îţi dă chef de schimbare, deci nu te mulţumi cu rutina, cu monotonia, cu banalul, pentru că nu te caracterizează. Ia tu taurul de coarne şi aprinde din nou scânteia unor iniţiative personale aducătoare de succes. Tu nu eşti genul care aşteaptă minuni de la altul, ci le poţi declanşa chiar tu, iar ideea inspirată care îţi este astăzi insuflată din senin are efecte fantastice asupra ta. Te implici cu entuziasm într-un plan de care depinde întreaga familie, iar roadele bune nu vor întârzia să apară.

Horoscop, 12 august 2018, FECIOARĂ

Nu eşti deloc în apele tale, preferi să fii lăsat singur şi aproape că respingi gesturile de afecţiune de la cei din jur. Unii nu înţeleg de ce te comporţi aşa, dar azi vrei să pui preţ doar pe propria ta persoană, fără ca nimeni să te bată la cap. Doreşti linişte, izolare, tăcere, ca atare eşti în stare să opreşti telefoanele şi să nu discuţi cu nimeni. Cei dragi îţi vor respecta nevoia de linişte, pentru că ei ştiu că aşa îţi încarci tu bateriile, dar nu lăsa pesimismul să te copleşească.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel