Urmărește emisiunea live


HOROSCOP, duminică, 11 septembrie, 2016

Berbec

Desi lumea din jur are un motiv de sarbatorit, tu nu te simti in largul tau, de parca ai avea o mare povara pe suflet. Fa un efort sa te integrezi si tu in acest mediu vesel, pentru ca te va ajuta sa uiti de toate si sa nu mai conteze nicio problema care te macina.

Taur

Chiar si in iubire e loc de lege si ordine, caci discutiile pe care le porti cu persoana iubita pun pe tapet exact punctele sensibile ale iubirii. E un moment excelent pentru a pune in balanta cu ce intra fiecare in relatia voastra.

Gemeni

Anturajul in care ai nimerit iti este neprielnic, pentru ca te influenteaza negativ. Ai in jur doar oameni tristi, saraci, bolnavi, cu tot felul de probleme care vad in tine o ureche buna de ascultat sau un umar de plans si te monopolizeaza cu ale lor. 

Rac

Esti in fata unei alegeri si nu poti lua singur decizia, pentru ca ambele variante care ti se deschid sunt cam la fel. Desi esti mult mai ferm in decizii de obicei, de data aceasta mereu apare cineva care te influenteaza, si oscilezi intre cele doua directii fara sa te poti opri asupra uneia singure. 

Leu

Simti nevoia sa vorbesti mai des azi de cele sfinte, despre Dumnezeu, despre rolul pe care l-a jucat divinitatea in tot ce ai realizat pana acum in viata.

Fecioara

Incearca sa vezi in tot ce ai sau tot ce stii acum perfectiunea, fara sa tot cauti nod in papura. Fii convins ca tot arsenalul tau de resurse e complet, la momentul de fata, ai tot ce-ti trebuie pentru a fi fericit. 

Balanța

Misca-te in voie, pentru ca azi nu-ti interzice nimeni sa urmezi anumite reguli. Cu cat ai mai mult curaj sa spui ce vrei si sa faci ce doresti, cu atat succesul e mai aproape. 

Scorpion

Faci echipa foarte buna cu un prieten care parca s-ar afla pe aceeasi lungime de unda cu tine. Chiar daca nu e niciunul cu nimic mai presus sau mai prejos, unul din voi trebuie sa preia conducerea planului la care va aduceti contributia, iar acela se pare ca esti tu.

Săgetător

Te paste o stare ciudata de emotie pe care nu o poti explica. Practic, s-ar putea sa nu porneasca de la nimic, la urma urmei, dar devine din ce in ce mai puternica si pune stapanire pe mintea ta.

Capricorn

Se citeste pe chipul tau o mai mare siguranta, incredere deplina in ceea ce reprezinti, atitudine ce te va ajuta sa duci la indeplinire cu succes orice activitate care depinde de tine.

Vărsător

Micile rautati ar trebui sa ramana mici, deci fa un efort sa nu alimentezi cine stie ce conflict, dar nici sa cazi in capcana altuia, pentru ca azi ai alaturi de tine oameni cu intentii nu tocmai pozitive.

Pești

Nu toate visele se implinesc, de aceea trebuie sa discerni clar, astazi, care sens merita urmat catre scopul tau cel mare. Sunt momente cand mai renunti la unele aspecte neimportante, cand mai schimbi din mers directia, cand mai faci si compromisuri. (Sursa:teotrandafir.com)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel