HOROSCOP, duminică, 11 iunie 2017

Berbec

Totul graviteaza azi in jurul inimii tale: daruiesti si primesti iubire, te dedici celor dragi iar ei te inconjoara cu fericire. Tot ce se naste din iubire te implineste, te face sa stralucesti, ca atare bucura-te de toate formele sub care acest sentiment se poate manifesta azi in lumea ta. Indiferent spre ce iti indrepti sentimentele, ca e vorba de oameni, de preocupari, de obiecte sau de locuri, tot ce este legat de tinta iubirii tale este trait la intensitate maxima si cu satisfactii majore. Esti fericit datorita senzatiilor frumoase si vii cuibarite in inima ta, iar azi poti sa spui cu entuziasm si incredere ca iubirea este tot ce ai mai de pret pe lume.

Taur

Nu esti in cea mai buna stare psihica, pentru ca scoti in evidenta o multime de aspecte care te-au facut sa suferi recent. Lasa-le deoparte, nu te crampona de punctele slabe, considera-le sacrificii necesare care te-au scos din diverse situatii neplacute. Acum, ca au trecut, nu mai conteaza pretul pe care l-ai platit pentru a trece mai departe, ci doar tinta finala. Totusi, simti nevoia sa spui cuiva ce ti-a lipsit, ce n-ai reusit sa atingi sau cat de greu ti-ai atins unele scopuri. Important e ca le-ai atins.

Gemeni

Azi apesi pe butonul de pauza si te bucuri din plin de lucrurile simple si usoare pe care viata ti le ofera din belsug. Bine faci, e o decizie inteleapta de a te detasa de miezul agitatiei de zi cu zi, pentru ca ai nevoie, din cand in cand, si de vacanta. Fa orice altceva care sa-ti distraga atentia de la preocuparile mai grave ale acestei perioade si nu te gandi nicio clipa la ceea ce lipseste. Scoate in lumina multele motive de bucurie si veselie de care ai parte, fie ca e vorba de jocul cu copiii, de o plimbare pe afara, de o ora de sport, pentru ca efectele vor fi miraculoase pentru a prinde iar chef de viata.

Rac

Esti intr-un moment de cumpana cand pui foarte serios in balanta etapele anterioare ale unei actiuni si sensul spre care trebuie sa mergi de acum inainte. Esti la mijloc intre trecut si viitor, dar ai starea potrivita sa intelegi situatia cat se poate de obiectiv si de limpede, fara a te lasa influentat de nimic, nici de ce a fost, nici de ce iti spun altii ca se poate intampla de acum inainte. Singur vei lua decizia finala, deci nu pleca urechea la cei care incearca sa te impresioneze. Ai invatat din trecut, te poti elibera cu intelepciune de cele traite, ca sa

Leu

Fii deschis spre impacare, spre armonizare, pentru ca e momentul ideal pentru a face pace cu lumea. Mai intai cu cei mai apropiati tie, deci cere-ti iertare, in felul tau, cu voce tare sau in gand, pentru ceea ce stii ca n-ai facut tocmai bine fata de ei si arata-te dispus sa te schimbi pentru a fi pe placul lor. Apoi indreapta-ti privirea spre lumea larga si arunca in eter, spre univers, scuzele tale, pentru a trece mai departe eliberat de vini, de griji, de amintiri neplacute, de blocaje. Daca o relatie n-a mers prea bine, cauta o cale spre dialog, pentru a repara relatia, pentru a discuta rational si cu calm despre voi, pentru a mai da o sansa relatiei.

Fecioară

Nu esti in cea mai buna forma pentru o astfel de zi, incat s-ar putea sa nui prea arda de nimic, dar fa un efort sa nu strici si altora buna dispozitie. Prefa-te ca n-ai nimic, ascunde ceea ce te supara si ignora micile motive de dezamagire care te incearca. Ai tendinta de a face bilanturi negative, si, din cauza vagii depresii care-ti da tarcoale, nici nu observi ca au fost atatea alte evenimente cu adevarat fericite care merita trecute in revista la loc de cinste. Nu spune atat de vehement ca ultima perioada a fost grea, pentru ca sigur au existat si momente superbe.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel