HOROSCOP, duminică, 10 decembrie 2017

Berbec

Sursa cea mai puternica de energie pozitiva pentru tine, acum, e familia. De acolo primesti toate resursele de care ai nevoie: si iubire, si sustinere, si optimism, si bucurie, cam tot ce ai nevoie pentru o viata armonioasa si implinita.

Familia este in centrul universului intotdeauna, dar azi parca se petrece ceva si mai deosebit! Ocupa-te si tu mai mult de cei dragi, pentru ca orice sursa de energie trebuie si ea alimentata, nu-i asa? Daca ei te incarca pe tine de atatea lucruri minunate, la fel trebuie sa oferi si tu inapoi. Schimbul de energie pozitiva este sustinut reciproc si fiecare se bucura astfel de darurile celuilalt.

Taur

Nu le poti controla chiar pe toate in viata, ca atare evenimentele care se anunta la orizont vin ca un tavalug spre tine, nu te poti opune lor. Lasa garda jos si accepta lucrurile asa cum vin, pentru ca ar putea fi mult mai bune decat ai putea tu crede.

Stii prea bine ca nu esti cel mai bun la luat decizii si, daca ai vrea sa le asezi pe toate la locul lor cu atata rigurozitate, s-ar putea sa nu iasa chiar asa cum visezi. Schimbarile care se anunta vor fi mai bune decat crezi, deci lasa-le sa se manifeste, da-le voie sa se instaleze in viata ta, cu incredere deplina ca sunt in avantajul tau. Accepta noutatea!

Gemeni 

Ca sa ajungi cel la care visezi sa devii intr-o zi, trebuie sa pornesti intr-o calatorie. Destinatia poate nu e inca foarte precisa, stii doar ca exista un traseu de parcurs pana acolo. Esti dispus sa pornesti in aceasta calatorie cu interes, cu dorinta de e evolua, de a deveni mai bun, totul e sa ai curajul sa iei bilet la trenul cel mai adecvat pentru dorintele tale.

Trenul e deja in gara? Atunci e si mai bine, semn ca ti-ai stabilit deja un parcurs si nu mai e nevoie decat sa pleci la drum. Lasa-te purtat de calatoria in sine, pentru ca fiecare statie, fiecare halta, fiecare schimbare de macaz are rostul sau, dar, cat timp esti in acel tren, fii convins ca esti pe drumul cel mai bun spre o transformare majora.

Rac 

Te-ai gandit vreodata sa scrii? Daca deja faci asta, felicitari, inseamna ca-ti urmezi pasiunea interioara si merita s-o dezvolti si mai mult, s-o duci mai departe, pentru ca ai resurse imense de creativitate si inspiratie. Dar daca nu ai avut pana acum preocupari din zona scrisului, trebuie sa incepi de undeva.

De la o scrisoare pe care sa ti-o scrii tie si eventual sa ti-o trimiti tot sie, in care sa-ti exprimi dorintele, visele, scopurile, si vei avea surprize: nu numai ca ti se vor lega usor cuvintele, dar parca si transpare o scanteie de talent pe acolo. Poate fi un moment uimitor sa (re)descoperi placerea scrisului, de la cel mai mic text... pana la cea mai minunata opera. Totul e sa pui mana pe condei, cum s-ar spune.

Leu

Cauta un pic in adancul tau ca sa descoperi artistul din tine. Se stie ca esti una dintre cele mai creative zodii, asta e adevarat, dar au fost momente cand nu ai lasat simtul tau artistic sa te domine.

Ai o existenta in care vrei sa te bazezi pe lucruri mai solide, mai palpabile, considerand arta un hobby de vacanta, dar vine un moment in care exact aceasta latura a sufletului tau cere sa se manifeste mai intens. Indiferent spre ce iti canalizezi azi creativitatea, vei descoperi o reala satisfactie si iti vei da seama ca viata ta nu are nici un rost daca nu te exprimi artistic. Incearca sa valorifici mai mult aceste daruri!

Fecioară

In loc sa te retragi in lumea ta si sa porti o eticheta de inadaptabil, mai bine ai cere ajutor pentru a te putea integra in acel mediu in care nu ai fost primit asa cum ai fi dorit. Poate in sinea ta ai dori sa fii si tu ca ceilalti, unul de-al lor, dar daca te retragi cu buna stiinta si respingi orice invitatie de a te alatura, fii sigur ca vei ramane tot pe margine.

Nu esti cu nimic mai deosebit de ceilalti, te poti integra perfect in acel mediu, dar momentan ai impresia ca ei sunt cei care te dau pe tine la o parte. Nici vorba de asa ceva? Exista cineva in ace spaiu care inelege prin ce treci si te-ar putea indruma sa te apropii si sa te simti printre ei ca acasa.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel