HOROSCOP, duminică, 1 octombrie, 2017

Berbec

Ti s-a strecurat in minte o idee care nici macar nu te reprezinta. Este o influenta nefasta de la cei din jur, si nu te poti rupe de acest gand. Ignora opiniile celorlalti, nu-i lasa sa te traga in jos dupa ei cu barfe, zvonuri panicarde, povesti negativ, cand tu stii mult mai bine pe ai in minte. Ceea ce spun ei sunt chestiuni trecatoare, fara nicio importanta pentru ceea ce vrei tu sa faci, ca atare ramai surd la aceste influente nefaste, pentru ca nu sunt pentru tine. E modul lor de a-si explica neputinta, de a gasi scuze la propriile esecuri, si dau vina pe oricine, iar acum tu intri in colimatorul criticilor, de parca tu ai fi vinovat pentru greselile lor.

Taur

Gelozia iti intuneca sufletul, pentru ca ai impresia ca cel drag iti ascunde ceva, ca face lucruri fara sa-ti spuna, dar nu cumva exagerezi cu aceasta atitudine? S-ar putea sa fie doar o impresie gresita, pentru ca partenerul trece printr-un moment mai dificil pe care nu vrea sa ti-l impartaseasca anume pentru a nu te ingrijora si pe tine, dar tu tratezi gresit discretia sa, ca pe un semn ca se ascunde de tine. Inainte de a-l trata cu ostilitate, incearca sa vezi ce se intampla cu el, ca sa nu interpretezi eronat nevoia sa de izolare sau de liniste.

Gemeni

Esti genul de om care spune ca orice problema are rezolvare, si chiar asa este. Azi vei descoperi ca lucrurile sunt mult mai simple decat credeai sau decat doreau altii sa te faca sa crezi, deci nu te impovara cu griji si temeri inutile, doar pentru ca altii ti le arunca in curte. Simplifica lucrurile cat poti tu de mult, pentru ca sigur au solutii mult mai accesibile. Spune-ti in sinea ta ca e usor, ca e floare la ureche, zi-le cum vrei tu, si ai sa vezi ca scapi de senzatia de greutate cu care te-au acaparat ceilalti. Nu ai nevoie de influentele celor din jur, deci apreciaza gravitatea lucrurilor din calea ta conform propriilor tale standarde: ce e greu pentru altul, poate fi banal pentru tine!

Rac

Tu ai un talent special de a simti chiar si cele mai subtile energii din jurul tau, si le simti atat de puternic, incat stii sa le descifrezi corect, sa le valorifici in favoarea ta sau sa tragi un semnal de alarma la nevoie. Daca sunt energii negative, vei sti sa te protejezi de ele si sa le elimini; daca sunt energii pozitive, vei sti sa te invalui in ele si sa le amplifici in beneficiul tau. Lasa-te condus de simturile tale fine, pentru ca ele vor fi cel mai corect instrument de masura a vibratiilor mediului in care te afli. Daca simti ca intri intr-un spatiu nefast, vei iesi imediat de acolo, pentru ca ceva iti spune stop. Simti usor si intentiile oamenilor, astfel incat sa stii cum sa relationezi cu ei.

Leu

Ai primit tot felul de semnale cu privire la sensul spre care te indrepti, dar au inceput sa fie contradictorii. Nu se bat cap in cap, asa cum ti se pare, ci doar ofera o viziune din mai multe unghiuri. De tine depinde sa stai pe loc si sa chibzuiesti asupra lor, pentru a le pune intr-o oarecare ordine, pentru a descoperi care te ajuta si care nu, deci ofera-ti acest ragaz de gandire pentru a face lumina in aceasta aglomeratie de idei. Chiar daca par diametral opuse, vei vedea, dupa acest moment de analiza la rece, ca te poti folosi si de unele si de altele, deci concentreaza-te! Tu vei restabili echilibrul acestei balante cu talere aparent inegale.

Fecioară

Elibereaza-te de acele amintiri pe care le tot cari dupa tine fara rost. Revino cu picioarele pe pamant, concentrat la ce se petrece acum in jurul tau. Energia pozitiva ti-o extragi din prezent, nu din trecut, ca atare nu te mai intoarce iar si iar in vremuri care s-au dus de mult. Ti-ai invatat lectiile de atunci, si se petrec lucruri mult mai interesante chiar acum in viata ta care merita mai multa atentie. Singurul lucru bun pe care il poate oferi trecutul, in acest moment, e ca, dupa luni de asteptare, cand credeai ca nimic nu se mai poate schimba in bine, finalmente poti rasufla si tu usurat ca ce a fost s-a terminat. Prezentul conteaza!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel