EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 1 Mai 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Venus iese din semnul Peștilor. 

Venus se pregătește să iasă din semnul Peștilor și să intre în cel al Berbecului. Mercur începe să se instaleze în Gemeni, zodia unde se simte cel mai confortabil. Perioada dintre eclipse este una destul de importantă. Deci îți recomand să fii atent la evenimentele care apar în viața ta până pe 16 mai. Cu siguranță că nu sunt întâmplătoare. 

Berbec

Tragi de tine pentru absolut orice activitate. Deși pare că te descurci, tu știi bine că nu este așa. Din fericire, comunici cu încredere. 

Taur

După Eclipsa de ieri, ai rămas cu unele stări greu de explicat. Poate ar fi cazul să meditezi mai mult asupra lor. 

Gemeni

Începi să te macini destul de mult. Mercur își face simțită prezența. S-ar putea să vrei să te justifici într-un mod exagerat pentru tot. 

Rac

Astrele te invită și astăzi să ieși din casă. Întâlnirile cu prietenii îți vor face destul de bine. În plus, vei cunoaște oameni noi. 

Leu

Dacă te vei gândi toată ziua la o problemă de la serviciu, îți vei strica ziua. Mai ales dacă nu vei putea face ceva concret astăzi. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu stai pe acasă. Ci să te plimbi. Să ieși cu partenerul sau cu persoane cele mai apropiate. 

Balanță

Vei fi mai vorbăreț ca de obicei. Ai nevoia de a fi auzit și ascultat. Venus se pregătește să schimbe semnul, deci vei fi destul de nehotărât. 

Scorpion

Astrele îți sunt favorabile pentru a petrece ziua așa cum ți-o dorești tu. Deși apropiații vor considera că ești egoist, nu îți va păsa. 

Săgetător

Ai motivație să te ocupi de mai multe activități în același timp. Și astăzi chiar îți va ieși. Mai ales dacă este vorba de treburile gospodărești. 

Capricorn

Pe ultima sută de metri vei reuși să discuți cu o persoană importantă. Nu mai are rost să amâni. Încearcă să nu îți încarci programul. 

Vărsător

Discuțiile cu oamenii dragi vor fi pline de revelații. Chiar ai nevoie de unele păreri diferite. Mai ales în ceea ce privește zona amoroasă. 

Pești

Te va urmări sentimentul că nu faci suficient. Și te vei agita în mod suplimentar. Dar astrele îți recomandă să cauți un echilibru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel