EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 1 ianuarie 2023

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. La mulți ani!

Venus face o conjuncție cu Pluto în semnul Capricornului. Oarecum, acest aspect va defini mare parte din atmosfera lui 2023. Pe plan sentimental, cu toții vom fi mai serioși, mai radicali și mai profunzi. Jumătatea de măsură nu va mai reprezenta o opțiune. Conjuncția celor doi aștri are și implicații financiare serioase. Adică, ne recomandă să găsim formula perfectă astfel încât să investim prima dată în propria persoană. 

Berbec

Anul începe cu Marte, guvernatorul tău, în mers retrograd. Până pe 12 ianuarie ar fi recomandabil să nu iei decizii importante. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu faci risipă. Ți-ar prii mai degrabă să te preocupi de partea spirituală astăzi, decât de cea concretă. 

Gemeni

Unele frici îți vor da târcoale, dar pe bune acum! Nu este cazul să le lași să îți conducă viața în prima zi a anului!

Rac

Gesturile celor dragi te vor impresiona! S-ar putea să te crezi inferior și să îi urmezi orbește, dar nu este cazul!

Leu

Chiar dacă este prima zi a anului, să știi că vei fi destul de harnic! De altfel, vei face tot posibilul să nu te plictisești!

Fecioară

Mai las-o încolo de muncă! Este cazul să fii mai preocupat de propria persoană decât de alții. Vine și vremea lor!

Balanță

Conjuncția Venus-Pluto îți va aduce numeroase revelații despre unii membri ai familiei. S-ar putea să rămâi marcat de unele gesturi. 

Scorpion

Ești foarte înțelept astăzi! Vei avea numeroase vorbe de duh. Aproape că nici ție nu îți vine să crezi ce spui după o noapte de petrecere. 

Săgetător

Ai face bine să nu începi anul cu unele cheltuieli inutile! Ci mai degrabă să cheltuiești cu sens. Ai grijă și la alimentație!

Capricorn

Conjuncția Venus-Pluto este în semnul tău. Emoțiile tale vor fi la extreme. Prima zi a anului vine și cu daruri, dar și cu teste. 

Vărsător

S-ar putea să îi acorzi trecutului mai multă importanță decât ar trebui. Încearcă să te împaci cu ceea ce nu mai poți schimba. 

Pești

O parte din tine vrea să petreacă timp în preajma celor dragi, dar cealaltă ar vrea să fii mai retras. Va trebui să le împaci!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel