HOROSCOP, duminică, 1 ianuarie 2017

Berbec

E un moment excelent sa te debarasezi de un balast de care chiar nu mai ai nevoie. Lasa aici, la intrarea in noul an, bagajul vechi si elibereaza-te de ganduri, emotii, amintiri, relatii care nu mai au nici un rost de maine.

Priveste spre noul an cu deschidere, cu dorinta de a evolua, de a face un pas mai sus spre noul om care urmeaza sa devii, dar, pentru a face loc noului, trebuie sa scapi de vechi, iar ziua aceasta e perfecta pentru un asemenea proces de purificare, detoxifiere, renuntare de ceea ce nu mai e bun pentru tine. Priveste spre noul an cu deschiderea de a invata lucruri noi, de a cunoaste alti oameni, de a te alatura altor provocari si proiecte si deschide-ti inima si mintea catre viitor. Un an nou plin de noutati si speranta!

Taur 

Iubirea este cel mai minunat dar al acestei zile si te lasi imbratisat de emotii, de senzatii, de trairi, de fluturii din stomac. Poate fi ziua cand chiar Cupidon bate la usa ta ca sa-ti aduca o surpriza minunata sau te transformi tu in mesagerul iubirii.

Trimite iubire in jurul tau la cote maxime, pentru ca ai de unde oferi, inima ta e plina, da pe afara de sentimente puternice ce se cer impartasite, eliberate, transmise in eter, catre cei care au nevoie de aceasta energie minunata! Inima ta bate mai tare, poate pentru ca si tu primesti pe tava gesturi superbe de afectiune, ce te fac sa spui ca esti fericit si ca iti place aceasta senzatie fantastica de a iubi si a fi iubit cu adevarat!

Gemeni

Te-ai simtit bine cateva zile rasfatat de lucruri frumoase, dar orice vis se si termina la un moment dat. E ca si cum vacanta ta se incheie aici si profiti de ultima zi in care mai esti atat de sustinut. Simti ca trebuie sa reintri in normal si vei duce dorul acestor zile cand i-ai avut pe cei dragi alaturi. Profita de o zi minunata, tonica, plina de evenimente care va tin alaturi.

In curand, ceva se va schimba, se va risipi magia de acum si trebuie sa va intoarceti fiecare la treburile voastre. Azi mai puteti beneficia de ceva cu totul special care va incarca sufletul de bucurie. Familia e totul.

Rac 

Unii uita de diplomatie si de ganduri bune in aceasta zi si se comporta asa cum o fac intotdeauna: nepoliticosi, rautaciosi, eliberandu-si nervii pe tine. Nu are rost sa pui la suflet atitudinea lor agresiva, ci incearca sa te pui un pic in pielea lor si sa intelegi ce anume ii face sa se comporte asa.

Poate unii au problemele lor si nu sunt in aceeasi pasa pozitiva ca tine, deci, inainte de a pica in capcana lor si a le raspunde si tu cu aceeasi moneda, tine sub control replicile. Daca ei sunt uraciosi, fii tu cel amabil, pentru ca asa ii vei dezarma mult mai repede. Iarta-i!

Leu

Dorul te poarta departe, daca nu concret, urcand in tren sau in masina, atunci macar cu gandul. Ai vrea sa fii intr-un anumit loc incarcat de amintiri frumoase si emotii intense, ca atare vei face tot posibilul sa-ti daruiesti din nou aceasta stare de bine.

Un telefon primit de la cei dragi sau o calatorie spre zona de bastina au efecte miraculoase asupra psihicului tau si devii extrem de sensibil, pana la lacrimi. Fa si tu acelasi dar de suflet cuiva drag care abia asteapta un semn de afectiune de departe.

Fecioara 

Desi ai fi tentat sa respingi ceva pentru ca ai impresia ca nu e in armonie cu starea ta de spirit, accepta provocarea, pentru ca in spatele aparentelor s-ar putea sa intalnesti ceva mult mai bun si mai frumos decat ai crezut initial. E posibil sa nu ai chef azi de petrecere in familie sau sa iesi in oras la artificii cu prietenii, ai vrea sa fii lasat cu ale tale, dar nu e deloc atitudinea potrivita. Spune da oricarei invitatii, chiar daca, la primul impuls, ai vrea sa refuzi, pentru ca va iesi perfect!

Bucura-te de tot ce ti se ofera, nu fugi de oportunitatile acestei zile sau ale acestei nopti, pentru ca ai putea regreta mai apoi sa le-ai dat cu piciorul. Intra in noul an deschis spre noi provocari, chiar daca, la prima vedere, nu ti se par atat de atractive. Un an nou cu surprize placute!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel