HOROSCOP, duminică, 1 aprilie, 2018

Berbec 

Nimeni nu te va intrece azi in claritatea deciziilor, in limpezimea gandurilor, in buna organizare a mintii, deci foloseste-te de aceasta stare de claritate mentala pentru a face ordine si in viata ta. Vei gasi atat de usor solutii, variante, idei, raspunsuri, cum nu reusesti intotdeauna.

Daca erai implicat intr-o problema complicata, azi o vei intelege foarte corect, din cu totul alt unghi de vedere decat anterior, si vei trasa cea mai benefica si dreapta linie directoare spre solutionarea ei.

Poti folosi aceasta siguranta in a lua decizii pentru a clarifica situatii fata de care aveai rezerve inainte, de care te temeai pana mai ieri, dar azi stii exact ce trebuie facut pentru a merge mai departe. Intuitia te indruma precis!

Taur 

Bazeaza-te in totalitate pe feelingul tau, pe intuitie, pe ceea ce simti in adancul sufletului, pentru ca nu te inseala! Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile si dincolo de aparente, ca atare vei simti de la o posta daca un om e bun sau e rau, daca o actiune are sau nu sanse de izbanda, daca sensul in care mergi duce undeva.

Lasa-te complet pe seama acestor simtaminte cu totul aparte, pentru ca ele iti vor transmite exact ce trebuie sa faci. Nu cere pareri sau sfaturi de la altii: tu esti propriul consilier perfect!

Gemeni

Iubirea nu cere doar declaratii pompoase si aprinse, ci poti demonstra celui drag ce simti pentru el si prin fapte concrete.

Vei sti sa-i arati ce simti pentru el, nu doar sa-i declari cu surle si trambite, ca atare partenerul ar trebui sa aprecieze mai mult la tine gesturile mature, intelepte, rabdarea si toleranta cu care tratezi relatia, si nu neaparat vorbele dulci sau cadourile scumpe.

Daca doar asta asteapta de la tine, inseamna ca nu va aprecia niciodata modul matur si lucid cu care ii arati ca vrei sa cladesti ceva de perspectiva.

Rac 

Lupta cu insecuritatea asta care te insoteste la tot pasul, pentru ca nu e genul tau! Tu esti o fire optimista, entuziasta, care e pregatita de orice provocare cu zambetul pe buze, iar acum pasesti de parca te-ai afla pe gheata subtire.

Nu ai motive de ingrijorare sau de stres, totul evolueaza intr-o directie pozitiva, dar ti-ai cam pierdut increderea in ceea ce te asteapta la final sau chiar si propriile tale forte.

Adu-ti aminte cu mandrie de cate ori ai mai trecut prin situatii similare si cat de bine le-ai depasit, si la fel poti si astazi.

Da, e normal sa ai si emotii inaintea unui astfel de hop, dar nu transforma emotia in frica de a actiona. Grijile tale sunt neintemeiate!

Leu

Faci unele comparatii nepotrivite, caci, in loc sa vezi ce ai TU in plus fata de altii, ai tendinta de a-ti vedea doar punctele lipsa.

Nu e abordarea cea mai buna in cazul de fata, pentru ca daca incepi sa faci o lista cu ce-ti lipseste, o sa pierzi din vedere comorile imense cu care esti inzestrat. Lasa deoparte astfel de comparatii: ca acela e mai bogat, sau mai fericit, sau mai sanatos, sau mai frumos...

Nu ai de ce sa te uiti in curtea vecina, cand ai si tu cu ce te mandri in propria ta curte. Fiecare, in fond, e cu norocul sau pe aceasta lume, cu ceea ce stie mai bine, deci bucura-te ca esti perfect asa cum esti!

Fecioară 

Nu reusesti sa te faci inteles foarte bine, pentru ca ai tendinta de a lua lucrurile mai mult in gluma, iar unii nu agreeaza prea tare umorul tau.

Fa un efort sa lasi la o parte atitudinea asta jucausa care nu lasa o impresie tocmai buna asupra ta, dandu-le altora senzatia ca te joci tot timpul, ca esti superficial, ca nu iei nimic in serios sau ca vorbesti in dodii.

Concentreaza-te mai bine, lasa gluma la o parte, pentru ca nu e recomandabila chiar in orice situatie. Chiar daca o faci intr-o forma amuzanta, vorbeste despre ceea ce faci cu argumente solide, ca sa te inteleaga lumea corect.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel