Horoscop dragoste și relații. Ce ți-au pregătit astrele pentru această săptămână pe plan emoțional

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Cine știe, Marte ar putea atinge zona ta de iubire - provocând experiențe intime în pat! Consultă horoscopul tău săptămânal de dragoste pentru a vedea la ce te poți aștepta în următoarele șapte zile.

Berbec. Horoscop săptămânal de dragoste 

În ultimele săptămâni, v-ați concentrat asupra modului în care vă puteți îmbunătăți relația. Săptămâna aceasta, când Soarele Taurului și Uranus se vor alinia pe 13 mai, vei fi forțat să iei decizii cu privire la ceea ce îți dorești și la nevoile tale, în loc să faci invers. Deși se știe că ești cunoscută ca fiind oarecum egoistă când vine vorba de dragoste, descoperi că este nevoie de doi pentru ca o relație să funcționeze. Dragostea nu se referă neapărat la ceea ce îți dorești pe moment, ci și la modul în care intenționezi să rezolvi problemele atunci când acestea apar, ca o unitate, în loc de entități separate aflate în conflict.

Veți realiza că dragostea nu trebuie să fie un câmp de luptă. Este vorba despre compromis și echilibru. Singura problemă este că nu ar trebui să vă supuneți pasiunile atunci când vine vorba de romantism. Așadar, există o linie fină pe care o vei învăța în această săptămână și care va juca un rol important în modul în care navighezi în relații în continuare. Atunci când vrei să te exprimi față de partenerul tău, fă-o cu cuvinte frumoase în această săptămână. Vei vedea că va înțelege de unde vii dacă nu țipi și, în schimb, folosești bunătatea pentru a te explica.

Taur. Horoscop săptămânal de dragoste 

Dragostea este mereu în mintea ta, Taur. Săptămâna aceasta, nu este diferit. Cu toate acestea, ai optat să îți ții romantismul sub tăcere pentru a te asigura că nu interferează forțe sau zgomote exterioare. Gândește-te la relația ta ca la un diamant prețios. Vrei să îl protejezi, să îl păzești și să îl îngrijești în permanență. În momentul în care permiți ca ea să fie gestionată de altcineva, trebuie să fii precaut dacă intențiile sale sunt pure sau nu. La urma urmei, nu este neobișnuit ca oamenii să devină geloși pe capacitatea ta de a menține longevitatea și dragostea care curge în relația ta. 13 mai te îndeamnă să te eliberezi de trecut și să fii propria ta persoană. Acest lucru poate crea probleme în cadrul relațiilor. Prin urmare, cel mai bine este să te calmezi și să eviți dramele.

Dacă cineva îți oferă un sfat nesolicitat atunci când Mercur retrograd începe pe 10 mai, ia-l cu un bob de sare. Va aduce multă negativitate în relația voastră, toate acestea fiind inutile. Ține minte acest lucru înainte de a permite ca lucrurile să devină extrem de încurcate în viața ta amoroasă. Dacă trebuie să evadezi și să-ți închizi telefonul pentru câteva zile, în timp ce te concentrezi asupra partenerului sau a crucii tale, atunci fă-o. Nu trebuie să te implici tot timpul cu oamenii, chiar dacă aceștia îți trimit mesaje. Lăsați-i să aștepte. Există lucruri mai importante care se întâmplă în viața ta, cum ar fi dragostea, în acest moment.

Gemeni. Horoscop săptămânal de dragoste 

Aceasta este o perioadă destul de propice pentru flirturi și aventuri, cu Mercur retrograd pe data de 10, care îți sporește pofta de a împărtăși nesfârșite selfie-uri și poze cu tine și cu numeroasele tale încercări cu iubiți din trecut - până când, în sfârșit, vei stabili un angajament mai profund luna viitoare. Postările tale romantice de pe Instagram vor fi o reminiscență a filmului tău sentimental preferat. Nu lăsa ca rotirea ochilor prietenilor tăi sau comentariile din social media să te doboare și să îți spargă bula de dragoste în timpul retrogradării lui Mercur, care se aliniază cu Soarele tău. Ei sunt doar invidioși pe faptul că ai reușit să ai multe opțiuni și o persoană specială anume. Nu că nu-și doresc ce e mai bun pentru tine, dar fericirea ta este un memento a ceea ce ei nu au.

Cu toate acestea, nu ar trebui să lași energia lor negativă să îți afecteze capacitatea de a te angaja și de a fi fericită. Ai propria minte și puterea de a-ți crea viața pe care ți-o dorești. Deși îți iubești prietenii și le apreciezi opiniile, este timpul să înțelegi că trebuie să le iei vorbele cu binișorul în acest moment. Nu te lăsa prea mult antrenat în lucrurile cu ei, pentru că îți va crea multe probleme pe viitor. Cel mai bun mod de a gestiona relația ta personală cu ei este să pui toate vorbele lor la rece și să râzi de ele.

Rac. Horoscop săptămânal de dragoste 

Săptămâna aceasta îți aduce promisiunea unei noi relații, în special pe 10 mai, când Mercur retrograd începe în a douăsprezecea ta casă a secretelor. Ai grijă, deoarece frumoasele tale ochelari roz pot ascunde motivațiile din spatele unor acțiuni aparent afectuoase. Relația nu va decola pe deplin până când o discuție sinceră cu iubitul tău sau cu viitorul partener nu îți va permite să-ți exprimi sentimentele. Această conversație va schimba dinamica dintre voi, iar tu te vei întâlni cu plăcere cu cel pe care îl conduci sau vei muri.

Săptămâna aceasta este un moment pentru a începe lucrurile după ce ai stabilit limitele și ai înțeles care este locul tău în dinamica dintre voi. În altă ordine de idei, această energie îți va permite să faci un salt îndrăzneț spre a te expune. Dacă ești singur, o perspectivă romantică pe care o vei întâlni atunci se va aprofunda și va deveni mai importantă decât te-ai așteptat vreodată să fie. Cu aspectele astrologice de partea ta, nu există nimic ce nu poți realiza când vine vorba de dragoste și romantism în această săptămână.

Leu. Horoscop săptămânal de dragoste 

Pentru toți leii singuri: O nouă poveste de dragoste vă va vindeca cicatricile din trecut de pe inimă. Deși relația se va simți foarte mult ca o iubire, s-ar putea să nu fie chiar parteneriatul pe care îl căutați. S-ar putea să te simți nesigur în legătură cu trecerea relației la nivelul următor, atunci când Mercur retrograd care începe pe data de 10 aduce foștii din nou în viața ta. Nu este vorba că nu simți persoana respectivă, dar îți dorești un angajament serios, iar ea nu este capabilă să ți-l ofere în acest moment. Până la finalul tranzitului, vei dobândi claritate și liniște sufletească, permițând ca dragostea să se desfășoare fără probleme, dar săptămâna îți va oferi șansa de a lua decizii care îți vor schimba relația actuală.

Dacă ești într-o relație, această perioadă îți poate oferi un moment de înțelegere (chiar dacă nu va fi ușor la început, motiv pentru care cel mai bine este să încercați să folosiți metode diferite și să vă înțelegeți reciproc). Lucrul important de realizat este că ești dispus și vrei să lucrezi la relația ta în acest moment, dacă ești într-o relație. Metoda pe care o veți alege va fi neconvențională și unică pentru amândoi și vă va conduce spre un loc mai bun.

Fecioară. Horoscop săptămânal de dragoste 

După câteva săptămâni de ezitare a inimii, s-ar putea să vă decideți să îi mai dați o șansă iubitului dvs. part-time în timpul retrogradării lui Mercur, care începe pe 10 mai. Relația va porni într-un ritm rapid (care, uneori, te va copleși). Până la începutul lunii viitoare, îi vei vedea clar adevărata față. Intențiile lor mai puțin nobile ar putea pune capăt romantismului înainte de a ajunge la un nivel mai serios (ceea ce va fi bine pentru tine). Mulțumesc, urmează! Dar, până atunci, ar trebui să te bucuri de flirt. Nu trebuie să te angajezi imediat și să fii obsedată de fiecare detaliu al relației. Puteți doar să vă distrați pentru această săptămână.

Ieșiți și explorați orașul în care locuiți cu cineva interesant și nou. Am sentimentul că se va dovedi a fi exact ceea ce a recomandat medicul, deoarece vă va permite să aveți un moment de distracție într-o lună intensă. Partea bună, dacă erai într-o relație, este că în sfârșit îți permiteai ca vocea ta să se facă auzită. Partenerul tău începe să-ți ceară părerea despre anumite chestiuni, iar tu erai mai mult decât fericit să-ți împărtășești sentimentele interioare. Nu te gândești prea mult și nu analizezi cum să te exprimi, ci îți permiți să fii tu însuți.

Balanță. Horoscop săptămânal de dragoste 

Ca de obicei, erai total concentrată pe singura ta iubire. Avertismentul este că s-ar putea să se poarte puțin cam ciudat și să îți ceară prea multă atenție și să devină foarte pretențios atunci când Mercur retrograd începe pe 10 mai, ceea ce dă peste cap echilibrul și fluxul din relația ta. Permiteți-le să aibă această cădere temperamentală, deoarece veți aprecia să fiți cavalerul lor în armură strălucitoare care vine să îi salveze emoțional. Având în vedere că erai un romantic fără speranță, Luna plină te va apropia de partenerul tău în moduri neașteptate.

Dacă sunteți în căutarea unei noi iubiri, atunci s-ar putea să găsiți în această perioadă pe cineva care va fi o parte importantă din viața voastră pentru următoarele câteva luni. Singura problemă este că s-ar putea să nu fie o relație durabilă, deoarece drama poate începe să se simtă ca și cum ar depăși toate aspectele pozitive pe care le aduce în viața ta. Cu toate acestea, nu ar trebui să permiteți ca acest lucru să vă împiedice să vă conectați cu ei. Nu știi, Balanță, există distracție în acest moment cu cineva - chiar dacă nu este perechea perfectă pentru tine pe termen lung sau pentru a avea în viitor.

Scorpion. Horoscop săptămânal de dragoste 

Plasarea lui Mercur retrograd în a opta ta casă îți permite să iei o poziție îndrăzneață când vine vorba de dragoste. Pentru prima dată, optezi să îi elimini pe cei care nu se ridică la standardele tale înalte înainte de a le oferi o a doua șansă. Permiteți-vă să jucați pe teren înainte de a vă angaja, pentru a vă asigura că sunt perfecți pentru dvs. Cauți pe cineva cu care să poți petrece timp de calitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7, cu care să ieși la o cafea și cu care să petreci clipe de galantare prin oraș. Sunteți interesată de o aventură ocazională, motiv pentru care veți constata că meciurile dvs. pe aplicațiile de dating scad. Vestea bună este că vei putea aduce pe cineva care este excepțional de perfect pentru tine și care îți va permite să fii tu însuți în orice moment. Te vor iubi pentru tine, ceea ce îți va face inima să cânte.

Dacă ești într-o relație, ai putea aștepta cu nerăbdare să explorezi uimirea de a avea partenerul tău să petreacă mai mult timp cu tine în această săptămână. De asemenea, s-ar putea să constați că intuiția ta a fost un pic mai puțin bună, făcându-te să pui la îndoială stabilitatea sau viitorul unui parteneriat. În loc să te înnebunești presupunând situații sau chestiuni, trăsături pe care să le perfecționezi în conștiința ta și să înțelegi ce se întâmplă. Sau, puteți lua în considerare posibilitatea de a purta o conversație reală cu persoana respectivă pentru a ajunge la fondul a tot ceea ce simțiți.

Săgetător. Horoscop săptămânal de dragoste 

Ochii vi se deschid pe măsură ce vă cad ochelarii în timpul energiei tensionate aduse de primul sfert de lună, tot pe 8 mai. Pentru prima dată după mult timp, vezi oamenii și situațiile pentru cine și ce sunt cu adevărat - în special angajamentele și legăturile tale intime. Acest lucru ar putea fi confuz la început, chiar și pentru tine, în calitate de căutător și cunoscător al lumii, mai ales dacă ți-ai pus toată încrederea în cineva și vrei să crezi în el. Deși va fi greu, vei descoperi că singura modalitate de a uita pe cineva este să treci rapid mai departe. Acest lucru înseamnă să ieși mai des cu prietenii și colegii pentru a te implica cu alți singuri pe parcursul săptămânii. Acest lucru te va ajuta să repari bucățile inimii tale frânte. Va dura ceva timp, deoarece ai fost luat prin surprindere de ei și nu ai văzut problemele venind.

Dacă ești investită și vrei să păstrezi relația, atunci trebuie să-i accepți pentru defectele lor și să te împaci cu comportamentul lor. Dar întrebarea este: poți ierta și uita când Mercur retrograd începe pe data de 10? Noi știm că poți ierta. Cu toate acestea, ești incapabil să faci ceva care te doare de două ori și ai probleme în a te detașa de orice durere de inimă sau de amintirile rele.

Capricorn. Horoscop săptămânal de dragoste 

Nu este o perioadă a anului în care este ușor să te ridici de pe canapea, cu atât mai puțin să ieși din localitatea ta. Dar plecarea într-o aventură sălbatică cu prietenii pentru a vedea lumea va da roade. Nu numai că te vei distra de minune, dar s-ar putea să întâlnești și un potențial client în timp ce ești acolo, când Jupiter intră în Berbec pe 10 mai. Este posibil să începeți să tânjiți după un angajament - dar veți descoperi că este mai bine să luați lucrurile încet. Mai aveți câteva luni la dispoziție pentru a decide cu cine și cu ce să vă angajați. Pe de altă parte, dacă ești într-o relație serioasă, aceasta va fi o perioadă în care vei fi în conflict cu privire la modul în care să duci relația mai departe.

Energia cosmică din această săptămână trezește o mulțime de sentimente interioare pe care le-ai reprimat și îți permite să vezi că există și alte opțiuni care ar putea merita să fie urmărite. Nu este vorba că nu îți mai iubești partenerul. Amândoi vă schimbați în moduri diferite și vă este mai greu ca niciodată să vă conectați. Primul sfert de Lună este momentul în care putem vedea lucrurile în mod clar, iar el ar putea să vadă că este timpul să puneți capăt relației voastre actuale sau cel puțin să faceți mișcări pentru a o face mai bună. Așadar, folosește energia de pe 8 mai pentru a face o schimbare de situație pentru tine.

Vărsător. Horoscop săptămânal de dragoste 

Te vei bucura de beneficiile vieții de burlac în această săptămână, până la o partidă surpriză pe 8 mai, când Luna în primul sfert îți va stimula interesele romantice. Un cuvânt de precauție: Păstrați o relație ocazională. Nu vă grăbiți în relație. Nu te grăbi să-ți definești limitele și să-ți faci propriile reguli. Experimentați cu stabilirea limitelor și a nevoilor în timp ce acordați timp pentru a crea o relație care să funcționeze pentru amândoi în timpul retrogradării lui Mercur, care începe pe 10 mai.

Dacă ești pregătit într-o relație, aceasta este o săptămână ideală pentru a-ți permite să fii prezent cu partenerul tău. Mai degrabă decât să te concentrezi pe viitor, apleacă-te să fii dispus și capabil să te simți în acest moment când Jupiter se mută în Berbec pe 10 mai. Dacă este nevoie, planificați o excursie în doi în afara orașului. Nu trebuie să faceți o escapadă costisitoare, ci mai degrabă o excursie cu mașina la câțiva kilometri în afara orașului pentru a privi apusul de soare sau pur și simplu o plimbare la plajă. Acest lucru vă va permite să vă simțiți liberi și, de asemenea, să vă implicați în factorul de romantism pe care îl doriți cu disperare în acest moment.

Pești. Horoscop săptămânal de dragoste 

Încrederea dumneavoastră este mare acum, chiar dacă contul bancar este mic. Acest lucru înseamnă că nu vei ezita să-ți inviți iubitul în oraș, chiar dacă nu ai fonduri pentru a cheltui pe o întâlnire extravagantă. Nu-ți face griji în această privință - personalitatea merge foarte departe, iar exuberanța și pofta ta de viață tind să strălucească.  Deși intrarea lui Jupiter în Berbec, pe 10 mai, evidențiază ceea ce nu ai, se concentrează și pe ceea ce ai. Ține minte acest lucru înainte de a permite ca inima ta să fie consumată de frustrare. Nesiguranța este o altă problemă care îți poate afecta relațiile, în special pe 10 mai, când Mercur retrograd începe și te lovește acolo unde te doare cel mai tare din punct de vedere emoțional. 

Deși nu vrei să mergi la pescuit de complimente, scuzați jocul de cuvinte, s-ar putea să constați că ești însetat de feedback pozitiv și aplauze din partea lor. Poate că vrei ca ei să posteze din nou o realizare pe care ai avut-o pe rețelele de socializare sau să se intereseze de discursul pe care îl țineai la birou. Concluzia este că îți dorești ca partenerul tău să se intereseze de viața ta și să te admire pentru atributele tale. Dar, după cum vei vedea, emoțiile escaladează din cauza anxietăților provocate de Mercur retrograd, așa că nu trebuie să muncești din greu pentru dragostea lor - o ai deja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel