HOROSCOP CRĂCIUN, duminică, 25 decembrie, 2016

Berbec

Ca sa poti lua cele mai intelepte decizii cu privire la problema care te apasa, ar fi bine sa te rupi pentru o zi, doua, de miezul evenimentelor. Complet detasat, fara influente agresive din interiorul acelei situatii, vei vedea mult mai limpede pe ce nivel te afli si incotro e mai bine sa mergi. Este o situatie care cere o totala claritate mentala si nu poti gandi limpede cat timp esti inca prins in iuresul lucrurilor. Profita de linistea care pare sa se aseze peste planurile zilei ca sa vezi cum stai si sa extragi concluzia cea mai buna. Ceea ce decizi azi te poate propulsa intr-o directie mult mai buna, dar care nu are neaparat legatura cu tot ce ai construit pana acum.

Taur

Iubirea poate implica si lupta: poate a voastra, cuplul, impotriva tuturor! Nu te astepta ca lumea sa inteleaga corect ce este intre tine si persoana iubita ca atare, daca tu crezi cu tarie in dragostea ta, pregateste-te sa te razboiesti cu restul lumii pentru a le demonstra ca asta e tot ceea ce vrei. Lupta se resimte si in interiorul cuplului, intre voi partenerii, dar care poate fi tinuta foarte bine sub control daca asezati in prim plan valorile pozitive ale relatiei voastre: iubire, armonie, comunicare, prietenie. Orgoliile, dorinta de dominare sau suprematie, agresivitatea nu au ce cauta in amor, deci sterge-le din meniul zilei!

Gemeni

Ai numai motive de bucurie! Primesti de la cei din jur superbe semne de afectiune, de prietenie, de simpatie, care te fac sa te simti bine in pielea ta. Iubirea pare sa fie planul cel mai favorizat al zilei, traind momente cu o incarcatura emotionala maxima, deci profita din plin de tot ce se petrece in jur. Fa declaratii de iubire, primeste-le pe cele care vin de la oameni care tin cu adevarat la tine, daruieste tot ce ai mai bun in suflet pentru ca vei primi inzecit inapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum in inima ta, ar fi culmea sa nu fie o zi fericita!

Rac 

Imaginatia poate fi motorul care sa te motiveze sa-ti transformi visele in realitate. Nu te lua dupa cei care te trag de maneca si-ti spun ca visezi frumos, dar imposibil de atins, pentru ca numai tu stii cum sa-ti transpui in realitate gandurile si ideile. Apuca-te de treaba, dar in tot acest timp lasa mintea sa zburde libera, pentru a gasi noi si noi idei curajoase. Daca ai gasi si cateva persoane care sa gandeasca la fel ca tine, care sa participe alaturi de tine, ar fi ideal, dar daca nu ai in preajma ta oameni care sa creada in ceea ce par a fi simple iluzii, continua sa crezi in ele si sa lupti ca sa le transformi in fapte. Le vei arata ca se poate!

Leu

Marea ta bucurie astazi e timpul petrecut in compania copiilor tai. De acolo iti extragi tu toata energia pozitiva. E minunat sa te joci cu ei, sa faci totul numai in compania lor, oferindu-va unii altora imense dovezi de iubire! Grija pe care le-o oferi, protectia nemarginita pe care o reversi asupra lor, preocuparea profunda pentru a asigura toate nevoile lor amplifica dorinta ta de a fi un parinte perfect pentru ei, iar ceea ce iti ofera ei in schimb e cea mai frumoasa rasplata. Daca nu ai copii, inca, iti indrepti dragostea spre alti copii din familie, deci vei fi azi unchiul preferat sau matusa cea mai simpatica. Distractia celor mici e marea ta satisfactie!

Fecioara

Desi ar fi suficiente motive de bucurie in jurul tau, anturajul e cel care strica atmosfera. Nimeresti printre oameni care cauta nod in papura chiar si la cele mai frumoase vesti si, in loc sa sarbatoresti, te trag si pe tine intr-o zona sumbra a indoielii, a temerilor, a intrebarilor cu tenta pesimista. Nu te lasa influentat de astfel de oameni care oricum nu vor fi multumiti cu nimic din ceea ce li se ofera. Vei vedea cat se ciudat reactioneaza ei la vesti bune, punand in evidenta doar punctele lipsa, sensibile si urate ale celor auzite. Nu face ca ei!

Balanța

Vestile bune vin din toate partile si cum sa nu te bucuri si tu de ceea ce auzi? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre evenimentele din viata lor care ii fac acum atat de fericiti si simt nevoia sa impartaseasca si cu tine tot ce li se intampla. Felicita-i, transmite-le numai ganduri bune si laude, pentru ca ii va ajuta enorm sustinerea celor dragi! Si tu ai face la fel in momentele tale de sarbatoare. Pentru ca nimic nu aduna mai bine familia aproape decat la bucurie!

Citește continuarea pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel