EXCLUSIV  Horoscop chinezesc, previziuni până în februarie 2024. Zodia care va câștiga mulți bani / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Nicoleta Ghiriș, astrolog specializat în metafizică chineză și numerologie, a prezentat horoscopul chinezesc până în februarie 2024! 

Iepure

„Iepurii sunt sfătuiți anul acesta să întreprindă activități în sfera medicală pentru că au asupra lor o energie mai joasă. Nu trebuie să se sperie, dar s-ar putea să se îmbolnăvească mai des.

Există stele ajutătoare pe zona de business și carieră. Anul acesta vor avea capacitatea să acumuleze bani. Pot fi privilegiați să primească sporuri, împrumuturi mult așteptate și, de asemenea, va exista o îmbunătățire a statutului social.

Sunt avertizați să nu călătorească pe distanțe mari. Femeile trebuie să fie atente la sănătate și să nu-și piardă direcția, trebuie să fie ambițioase în tot ceea ce își doresc.

Anul acesta trebuie să evite pe cât posibil speculațiile financiare. Vor avea perioade în care vor suferi de o sensibilitate exacerbată.

Octombrie și decembrie sunt lunile în care au parte de succes, bani și ajutor. Atenție la conflictele relaționale. Trebuie să facă cheltuieli în luna noiembrie pentru a evita o energie care le-ar mai lua din venituri”, a precizat Nicoleta Ghiriș, astrolog specializat în metafizică chineză și numerologie.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel