HOROSCOP: Cea mai rea zodie

Care este cea mai rea zodie din horoscop. Face rău fără remușcări.

Potrivit realitatea.net, oricât ar încerca să o ascundă, tot iese la iveală în momente-cheie ale vieții. De ce este important să știi care este cea mai rea zodie? Ei bine, pentru a te feri de ea, cu atât mai mult dacă ești o fire mai sensibilă, care nu și-ar putea măsura forțele cu acest semn nici măcar în vise. La polul opus, dacă ești chiar tu născută în simbolul astrologic care este considerat cea mai rea zodie din horoscop, avem pentru tine câteva sfaturi cu ajutorul cărora vei reuși să îți schimbi atitudinea față de cei din jurul tău.

Fecioara, declarată cea mai rea zodie

În topul celor mai rele zodii au mai fost incluse și alte semne zodiacale, fiecare cu trăsătura ei de caracter dominantă. Berbecii sunt recunoscuți pentru impulsivitatea exagerată, iar Scorpionii sunt faimoși pentru pedepsele cu care își tratează adversarii, dar a câștigat detașat zodia Fecioară.

Nativii din zodia fecioarei sunt recunoscuți pentru că au limba ascuțită. Așteptările înalte și spiritul lor critic aproape că au devenit o legendă. Este imposibil să nu stai cu frică în preajma lor, mai ales dacă sunt cu ochii pe tine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel