EXCLUSIV  HOROSCOP Capricorn 2020. Astrolog DCNews: Începi să faci rost de bani. Trebuie să faci totul legal!

Daniela Simulescu, astrologul DCNews, a prezentat previziunile astrale pe 2020 pentru Capricorn. La ce trebuie să se aștepte nativii acestei zodii, când vine vorba de bani și realizări.

"Ai foarte multe promisiuni, realizări pe parcursul acestui an, dar se vor întâmpla pas cu pas. Nu trebuie să forţezi nimic, trebuie să ai încredere în tine. În prima parte a anului, în semnul tău este un marcaj extraordinar. Ia-o ca şi cum te naști din nou, la începutul acestui an", îi sfătuiește Daniela Simulescu, astrologul DCNews, pe Capricorni.

"Începi să faci rost de bani"

"În perioada 16 februarie - 30 martie, va intra Marte în Capricorn, planeta energiei. După ce Jupiter îţi dă încredere, vine Marte şi îţi dă instrumentele necesare să începi să sapi la construcţia viselor tale, să începi să spui lucrurile pe care ţi le doreşti şi ţie şi celorlalţi. Trebuie să îţi menţionez un lucru important. Saturn va ieşi pe 21 martie din semnul tău şi va intra în Vărsător, în casa a doua a banilor. Planurile pe care ţi le faci la începutul anului, prin martie încep să se concretizeze. Începi să faci rost de bani, să pui temelia a ceea ce îţi doreşti", mai spune aceasta.

"Trebuie să faci totul legal"

"Tot ce gândeşti la începutul anului va începe să se aşeze din mai. Trebuie să faci totul legal. Nu încerca să găseşti scurtături. Dacă îţi cauţi un nou job sau eşti avansat la locul de muncă, vei avea multă putere, va fi nevoie să iei decizii. La începutul verii, îţi dai seama că ai căpătat putere şi că de tine depinde ce se întâmplă în viaţa ta. În iunie, veţi scăpa de Nodul Sud, aglomerarea de pattern-uri pe care tu le duci în spate, şi nu renunţi. Îţi dai seama unde greșești, te mai detaşezi puţin de lucrurile care te împiedicau să îţi vezi viitorul, să fii mai optimist. Te mai linişteşti, din vară", le spune astrologul DCNews Capricornilor.

 Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel