Horoscop. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii: Atenția la...

Camelia Pătrășcanu
Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul zilei, la Antena 3, pentru toate zodiile. Vibrația zilei este ”înțelepciunea verbală”, după cum a avertizat astrologul, trebuie să fim atenți la modul în care comunicăm și la blândețea cu care ne rostim opiniile. 

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru BERBEC: Pot fi surprinși de opiniile sau deciziile cuiva, încă nu spun nimic, dar sunt interesați de cauze, ce se întâmplă pentru ca cineva să facă anumite gesturi sau să ia anumite decizii. 

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru TAUR: Relația cu prietenii e subliniată. Pot fi surprinși de replica unui prieten, care s-ar putea să aibă dreptate. 

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru GEMENI: Sunt pe punctul de a-și spune opiniile, convingerile de viață în fața unei persoane importante și nu se lasă înduplecați. Vești bune de la autorități. 

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru RAC: O veste care-i poate pune pe drum, o călătorie pentru a întâlni o persoană sau vine o veste care-i ajută să demareze anumite activități. 

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru LEU: Descoperă o soluție ingenioasă la o problemă materială sau financiară ori de sănătate, sunt încântați că au avut răbdare să cerceteze până la capăt. 

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru FECIOARĂ: Comunicări foarte importante. Primesc un răspuns sau participă la un eveniment și este extraordinar  de important cum se prezintă la aceste întâlniri, fac o imagine bună. 

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru BALANȚĂ: Multă muncă și foarte diversificată, trebuie să țină aspecte ale muncii lor sub observație, să delege tot felul de activități, poate chiar să mai și îndrume pe unul și pe altul. 

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru SCORPION: Multă imaginație folosită cu succes în business, dar și-n relațiile pedagogice cu cei mai tineri, pe care-i învață lucruri din experiența lor. 

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru SĂGETĂTOR: O zi în care pune accentul pe armonie, liniște și pace. Au o contribuție foarte bună în mediul în care trăiesc prin sfaturile înțelepte pe care le dau. 

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru CAPRICORN: Pot avea opinii care pot schimba lucrurile, ideile din mintea celor dragi pe care încearcă să-i îndrume sau din mintea șefilor, important este să-și exprime aceste idei. 

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru VĂRSĂTOR: Bani sau spor, reușesc să aducă mai mult spor în viața lor. 

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru PEȘTI: Sfaturi pe care le primesc de la persoane cu multă înțelepciune și experiență de viață. 

”Atenție la cuvintele pe care pe care le folosiți și gândurile care vă trec prin minte” a conchis Camelia Pătrășcanu prezentarea horoscopului valabil pentru 3 aprilie 2019. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel