EXCLUSIV  Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Burnout pentru o zodie. Simulescu: Sunteți cam sclavi

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Burnout pentru o zodie. Simulescu: Sunteți cam sclavi / Foto: Pixabay, de Geralt
Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Burnout pentru o zodie. Simulescu: Sunteți cam sclavi / Foto: Pixabay, de Geralt

Astăzi, Soarele se mută în zodia Leului. Află în articol cum va fi influențată fiecare zodie.

Soarele se mută în zodia Leului, iar astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a explicat, în emisiunea de astăzi, 22 iulie 2022, ce înseamnă acest lucru pentru fiecare zodie în parte.

Balanță

Soarele se mută în Casa a 11-a. Veți nevoie să vă conectați cu anumiți prieteni pe care poate nu i-ați văzut de mai mult timp sau cu oamenii care vă fac să vă simțiți bine.Nu mai căutați victime în perioada următoare. Doamne, căutați oameni care să vă ofere încredere, să vă împingă, să vă motiveze, să vă inspire. Aveți nevoie de oamenii aceștia. 

Scorpion

Să știți că în ciuda faptului că sunt niște aspecte foarte importante în Casa a 7-a, Soarele intră în Casa a 10-0 și vă aduce cariera pe prim-plan, reflectoarele sunt acolo, aveți vizibilitate. Și cum v-am mai spus eu din când în când, poate fi vizibil și ce e bun, și ce e rău, depinde de voi. Eu v-aș recomanda ca timp de vreo lună să nu încercați să căutați nicio scurtătură, să nu încercați să manipulați pe nimeni, ci să căutați să arătați doar ce e mai bun. Construiți-vă brandul în următoarea lună. Faceți asta singuri, nu trebuie să căutați aliați. 

Săgetător

Vouă vă priește intrarea Soarelui în Leu pentru că e prin Casa a 9-a. Ce poate să vă placă vouă dacă nu să vă urniți la drum, dacă nu să studiați, dacă nu să experimentați, dacă nu să fiți curioși, dacă nu să discutați cu oameni deștepți sau voi să discutați cu oameni care află lucruri de la voi, sau dacă nu să vă ocupați de zona aceasta de credință? Exact asta vă va ajuta Soarele să faceți acum și țineți cont, Jupiter mai e puțin și se apropie de începutul retrogradării, deci s-ar putea să reluați niște evenimente sau situații apărute după 11 mai încoace.

Capricorn

Soarele se duce în Casa a 8-a. Este o poziție puțin ingrată pentru că de obicei îi place să dezgroape morți și să vă dea foarte multe temeri. Ori oamenii au murit în jurul vostru și sunteți foarte fricoși, ori vă este frică că pierdeți ceva. Toți demonii, toate fantomele, reapar acum până 23. Ce aș vrea să nu reiasă până pe 23 august, vă recomand să nu reiasă niște datorii vechi pe care tot le amânați sau să nu cumva să uitați că ați împrumutat niște bani. Recuperați-vă banii până pe 23 august.

Vărsător

Soarele se duce în Casa a 7-a. Aveți nevoie de oameni de calitate în viața voastră și mai ales aveți nevoie să petreceți timp de calitate cu partenerul sau dacă vreți să cunoașteți pe cineva, să aveți standarde, să nu faceți compromisuri. Nu înseamnă neapărat că veți găsi persoana cu care vă veți căsători, poate o găsiți acum, vă ținem pumnii, dar să aveți totuși standarde, adică ieși la o întâlnire și face niște lucruri persoana respectivă și simțiți că e ceva în neregulă mai bine vă retrageți. Aveți nevoie de calitate și de timp de calitate petrecut cu oamenii dragi.

Pești

Soarele se mută în Casa a 6-a. E mai multă atenție, puneți reflectorul pe zona muncii și vedeți că s-ar putea să vă treziți că sunteți cam sclavi în anumite situații și sunteți cam sclavi pentru că ați lăsat de la voi, și pentru că v-ați sacrificat, și pentru că poate nu ați ținut cont că aveți altele de rezolvat pentru voi. Cam teoretic, asta vă va aduce Soarele până pe 23. Când va intra în Casa a 7-a va duce reflectorul pe parteneriat, dar deocamdată, pe munci și pe cum munciți. Câteodată și o stare din asta care vă poate duce și spre un burnout, dar continuați să spuneți: "Eu pot". Eee, poate vă mai ascultați și organismul în următoarea lună.

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel