EXCLUSIV  Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Munca îi va salva de plictiseala din familie pe nativii unei zodii

Pixabay
Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ 

Cum vă spuneam și ieri, cele lumești cu cele lumești, dar vedeți și înăuntru cum sunteți, pentru că de fiecare dată când ați încercat să acoperiți ceva în exterior, de fapt, era vorba de o problemă în interior. Și să nu vă lăsați păcăliți! Aveți tendința aceasta, exact cum a fost și Iuda, pentru că aveți foarte multe planete în casa a VIII-a și sunt planete în Taur. Și pentru o ciocolată în plus s-ar putea să uitați de persoanele dragi, de cei din familie. Încercați zilele acestea să nu treceți pragul dintr-un punct de vedere. Să vă ajungă ce aveți, despre asta este vorba weekendul ăsta. Să nu vă gândiți că veți obține mai mult. Nu o să vă iasă, stați mai mult cu voi. 

SCORPION

Vai ce bucurie să stați cu persoana iubită! Nu mai contează familia, rudele, mamă, tată, weekend-ul cu persoana iubită o să fie nemaipomenit pentru voi. Ce mâncați, ce vă povestiți, îmbrățișările, săruturi, absolut orice cu persoana iubită. Iar pentru cei care nu au pe cineva se pot conecta la cineva din familie. Efectiv veți fi acolo, veți fi absorbiți. Bucurați-vă de ceilalți. 

SĂGETĂTOR

Până la cunoașterea supremă pe care o doriți, trebuie să stați la firul ierbii și să fiți modești. Modestia este pentru voi cheia mântuirii. Dacă vă dați seama că nu sunteți mai presus față de oricine din familie, de la serviciu, de pe stradă. Cu cât vă învingeți ego-ul acela puternic, cu atât o să vă simțiți reînviați. Modestia nu trebuie să o faceți asemenea unei victime, nu trebuie să vă victimizați. Modestia ajută mult zilele acestea. 

Vezi și: Horoscop 30 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Ceva se schimbă în sufletul Fecioarelor, în Vinerea Mare

CAPRICORN

Dacă toată lumea de Paște e cu capul plecat, voi vă bucurați. V-am tot spus săptămâna aceasta, aș vrea să priviți această sărbătoare nu doar din punct de vedere spiritual, religios, ci și din punctul de vedere al poftei de viață. Prin a mânca ce vă place, prin a mânca ceva nou, prin a petrece cu oamenii dragi. Ocupați-vă timpul, trebuie să vă simțiți bine zilele astea.

VĂRSĂTOR

O să vă plictisească tot ce se întâmplă în cadrul familiei, dar până la urmă veți avea multe de învățat. Și dacă familia vă roagă să faceți treabă, să spălați vase, să faceți curățenie, nu ziceți nu. Decât să vă enervați pe ei, mai bine vă dați de treabă. Desigur, nu trebuie să mergeți singuri la cumpărături. Luați alți oameni, faceți planuri, mergeți în magazine, o să vă placă să vă plimbați prin rafturi. Munca o să vă sprijine extraordinar de mult zilele acestea.

PEȘTI

Sunați-i pe cei dragi, scrieți-le, fiți tot timpul pe telefon și pe calculator. Ar trebui zilele acestea să stați, să mâncați și să vă rugați. Nu! Aveți nevoie de contact, de comunicare, de vorbe, de discuții, de analiză, de observații, fiți acolo, implicați-vă, mergeți la biserică, vorbiți cu toată lumea. Întrebați-i ce au făcut, cum au făcut, încercați să oferiți alinare, încercați să fiți înțelegători, încercați să motivați, să oferiți încredere, să nu închideți gura deloc zilele acestea, o să fie cea mai mare bucurie, pentru că trebuie să vă conectați cu oamenii din jurul vostru și să vorbiți cu ei, nu doar să îi ascultați. Nu este săptămâna când doar să ascultați și să înțelegeți ce se întâmplă și să visați și să și spuneți multe lucruri. S-ar putea ca în jurul vostru să nu fie oameni foarte spirituali și să aibă nevoie de o vorbă de duh. Voi sunteți aceea care pot da acea vorbă de duh, astfel încât să se trezească ceva în oameni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel