EXCLUSIV  Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Faptele bune sunt balsam pentru suflet

Pixabay
Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Pentru că este Joia Mare și ne gândim la partea spirituală, vezi consumerismul din tine. Vezi ce ți-ai dori să ai, cum ți-ai dori să te îmbraci, cum ți-ai dori să arăți, cât de mult a contat chestia asta și ce ai încercat să maschezi. Cu siguranță, când ai avut o bravadă exterioară, cu siguranță ceva înăuntrul tău nu funcționează, iar astăzi este ziua minunată, treci peste credință, religie. Stai cu tine și gândește-te!

SCORPION

Atenția ta este îndreptată către ceilalți, de parcă doar ceilalți sunt importanți. Sunt importanți, da, dar vezi că partenerul e în altă poveste, e în alt film și nu că filmul lui are ceva cu filmul tău, doar că tu vrei să te transpui în filmul ăla și nu o să îți convină, adică la modul „nu pleca, nu mă lăsa, dar să faci cum vreau eu”. Nu se poate, la un moment dat trebuie să fie o diferență de opinie, o diferență de acțiuni, un mod diferit de reacționa în diferite situații. 

SĂGETĂTOR

Muncă multă, foarte multă muncă, dar încercați, chiar dacă este Săptămâna Mare, să obțineți cât se poate de mult de pe urma muncii. Astăzi munciți pentru alții, dacă e, dar să obțineți și voi ceva. O laudă, un cuvânt frumos, căutați laudele astăzi că aveți nevoie de ele. De ce? Până la a primi bani mai mulți, laudele astea sunt ca o recompensă la ceea ce faceți. 

CAPRICORN

Sunteți dispuși să îi ascultați și pe ceilalți, dacă nu în săptămâna mare, atunci când. Fiți drăguți cu ei, acceptați-i, lăsați-i în viața voastră și o să vedeți că aveți energie să vă implicați în evenimentele lor. Adică nu sunteți doar pentru voi astăzi, sunteți și pentru ceilalți. Îi ajutați la cumpărături, la absolut orice, vă implicați în viețile celorlalți.

Vezi și: Horoscop 29 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile grele pentru LEI. Schimbări benefice pentru BERBECI

VĂRSĂTOR 

Începeți să simțiți zilele de Paști, mai ștergeți praful, mai scuturați un covor, mai dați cu aspiratorul, mai aruncați din chestiile alea de pe acolo, vă gândiți că v-ar plăcea să vă înnoiți, cum era la mine în copilărie, când lumea se înnoia de Paști. Ori în casă, ori niște hăinuțe, începeți să vă gândiți de astăzi ce ați putea schimba la voi în următoarele zile sau la casa în care stați. Aveți foarte multe planete în casa a IV-a și e păcat să nu vă luați ceva, chiar și un ghiveci cu flori. Aveți multe planete în Taur și puteți să creșteți ceva care să vă placă. 

PEȘTI

V-am mai spus, pentru voi, tot ce înseamnă meditație, rugăciune, introspecție, îi acceptați pe cei din jurul vostru, sunteți foarte generoși, pentru voi de fapt, ziua de astăzi, dacă veți face o faptă bună, o să vă ajungă la suflet. Nu trebuie să faceți o faptă bună doar pentru a vă lăuda, nu, prin acea faptă bună vă iertați multe. Că este o donație la un ONG, că este o prăjitură dată cuiva, că este o hăinuță oferită. O donație, o faptă bună, o să fie nemaipomenită pentru voi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel