EXCLUSIV  Horoscop 9 mai 2022. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Trei nativi vor avea de furcă la locul de muncă

Sursă foto: Pexels (energepic.com)
Sursă foto: Pexels (energepic.com)

Horoscop 9 mai 2022: Află ce ți-au pregătit astrele astăzi în funcție de zodie.

Horoscop Balanță

Vă resimțiți că Jupiter trebuie să intre în casa a șaptea, dar până atunci să nu uităm că avem acel Mercur care va retrograda în casa a noua. Cei care știți că aveți de semnat acte, de făcut documente și tot felul de chestii juridice, v-aș invita să fiți mai atenți acolo, mult mai atenți!

Horoscop Scorpion

Acest Mercur retrogradat în casa a opta vă dă peste cap anumite planuri. Poate ați vrut să faceți un credit, o finanțare, poate ați vrut să vindeți ceva, poate ați avut nevoie de o altă sursă de venit. Nu se întâmplă lucrurile cum ați fi dorit. Voi ați vrut să investiți în ceva și descoperiți că nu e chiar așa cum vi s-a prezentat situația respectivă. Trebuie să aveți puțină grijă.

Horoscop Săgetător

Vă spuneam că a foarte importantă pe plan relațional săptămâna aceasta și m-aș axa astăzi pe ce se întâmplă la locul de muncă, pe ce semnale primesc de acolo. Nu le-aș lua la modul că mi-a zis șefu ceva, nu. M-aș duce, le-aș da puțin timp, aș respira și m-aș gândi de ce mi-a zis chestia aia, dar nu intrați la povești și tot felul de scenarii, ci trebuie să știți că mai e ceva în spate. Dacă e ceva ce nu vă dă pace, vă duceți și întrebați.  

Horoscop Capricorn

Mercur va retrograda în casa a șasea, așadar nu vă bazați pe oamenii cu care lucrați. Efectiv viața lor și prioritățile li se vor schimba și vă veți trezi că v-ați bazat pe ei și nu mai aveți ce să faceți. Ocupați-vă zilele acestea să vă găsiți soluție de rezervă de fiecare dată. 

Horoscop Vărsător

Să profităm de faptul că săptămâna aceasta, care începe astăzi, este prinsă între cele două eclipse și v-aș ruga să fiți atenți la ce se întâmplă cu șefii voștri, cu oamenii importanți, cu autoritățile. Ce vă spun, ce nu vă spun, ce decizie iau, ce vor și ce nu vor să facă. Adică orice schimbare, din acest punct de vedere vă poate destabiliza puțin, dar trebuie să fiți atenți și să nu luați lucrurile într-un mod superficial. 

Horoscop Pești

Mercur retrogradează în casa a patra. Sunt foarte multe analize făcute împreună cu familia, discuții, răzgândiri, recalculări. Vă gândiți că mai stați 2 săptămâni acolo, vă mutați acolo, apoi unde vă închiriați. E o întreagă zăpăceală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel